LIFESTYLE

The Rolling Stones a lansat în izolare noua piesă „Living in a Ghost Town”

Izolarea nu le pune nicio piedică britanicilor de la The Rolling Stones. Ei au lansat o piesă nou-nouță numită sugestiv „Living in a Ghost Town”. Piesa are și un videoclip în care apar imagini filmate pe străzi sau în stații de metrou pustii din mai multe orașe precum Londra, Los Angeles, Berlin și multe altele.

The Rolling Stones a început să înregistreze piesa „Living in a Ghost Town” anul trecut la Los Angeles. Doar că pe măsură ce restricțiile impuse de pandemia de coronavirus au început să se aplice în toate țările lumii, membrii formației au adaptat versurile pentru ca acestea să se potrivească perfect zilelor pe care le trăim.

„Lucram deja în studio la nişte materiale noi înainte de izolare şi a apărut piesa asta despre care credem că se potriveşte perioadei pe care o trăim acum. Şi iat-o, sper că o să vă placă”, a spus Mick Jagger într-un comunicat.

Chitaristul Keith Richards a spus că piesa urma să fie inclusă pe un nou album, dar apoi a venit pandemia.

Trupa The Rolling Stones a fost extrem de activă în timpul autoizolării. Săptămâna trecută, trupa britanică a participat la concertul caritabil „One World: Together At Home”, organizat online la nivel global de Lady Gaga.