Tibi Ușeriu a urcat pe Himalaya. A ajuns la 6200 metri altitudine. Vezi mesajul video transmis de Ușeriu

Tibi Ușeriu aleargă la Ultramaratonul Everestului ca ăa susțină campania Epilepsy Challenge Romania. Sportivul a pornit în urmă cu câteva zile și a început urcarea pe cel mai înalt munte din lume.

Tibi a pornit cu gândul să urce în Himalaya pe un vârf de 7000 metri, după care să alerge şi Ultramaratonul Everestului, o cursă de 60km cu startul la 5400m altitudine. Scopul lui:” Alerg pentru campania Epilepsy Challenge Romania! ”

Primul cross al acestei provocări va avea loc pe data de 26 mai, în Timişoara! Intraţi pe pagina evenimentului, accesând acest link: https://www.facebook.com/events/1835598739837965/ si înscrieţi-vă!! Vă invităm să urmăriţi şi pagina lor de facebook pentru alte date si locaţii!

Tibi şi Vasi duc Tăşu în Himalaya!

Nu ne-am închipuit că vom avea vreodată ocazia de a vă transmite un mesaj tocmai din Himalaya, de la 6200 de m altitudine, însă Tibi Useriu împreună cu Vasile Cipcigan au reuşit să ducă Tăsuleasa acolo.Vă reamintim că Tibi a pornit cu gândul să urce în Himalaya pe un vârf de 7000 metri, după care să alerge şi Ultramaratonul Everestului, o cursă de 60km cu startul la 5400m altitudine. Scopul lui:" Alerg pentru campania Epilepsy Challenge Romania! "Primul cross al acestei provocări va avea loc pe data de 26 mai, în Timişoara! Intraţi pe pagina evenimentului, accesând acest link: https://www.facebook.com/events/1835598739837965/ si înscrieţi-vă!! Vă invităm să urmăriţi şi pagina lor de facebook pentru alte date si locaţii!Dragii noştri, Tibi şi Vasi, vă îmbrăţisăm…cu emoţie! #RunForEpilepsyChallenge #PanaLaCapat #PanaLa6200

Publicată de Tasuleasa Social pe Marţi, 15 Mai 2018

Dragii noştri, Tibi şi Vasi, vă îmbrăţisăm…cu emoţie!

 

Recommended For You

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.