ULTIMA ORĂ, ACTUALITATE, DIN TRANSILVANIA

Tibi Ușeriu premiat de consilierii județeni-,,Atunci când nu mai poți, mai poți puțin”.

,,Astăzi, în ședința extraordinară a Consiliului Județean, am avut plăcerea să oferim un minim gest de recunoștință și apreciere din partea tuturor cetățenilor județului Bistrița-Năsăud, pentru sportivul Tiberiu Ușeriu, care a câștigat pentru a treia oară consecutiv Ultramaratonul Arctic Ultra 6633 și a demonstrat că nu există limite, atunci când există voință și ambiție”, a declarat președintele CJ BN, Radu Moldovan.

,,Am zis că măcar atât să fac şi eu pentru acest Centenar. O să îl duc şi în Himalaya. Cred că fiecare român care face ceva, indiferent dacă este o competiţie sau este orice, dacă poate să promoveze România, chiar în cele mai îndepărtate colţuri ale lumii, eu cred că este un pas destul de mare”, a spus Uşeriu.

Ultramaratonistul a adăugat că a fost o surpriză să asculte, la finalul cursei, Imnul României pregătit de către organizatori şi că acest lucru l-a emoţionat.

,,Şi pentru mine a fost o surpriză Imnul României acolo. Prima dată nu am înţeles, pentru că era un vânt foarte puternic, şi nu ştiam ce muzică era acolo. La un moment dat, mi-am dat seama că este Imnul României şi bineînţeles că am fost destul de emoţionat”, a declarat Ușeriu.

foto: Loredana Voiculescu