Tineretul PSD vrea să pună în dezbatere publică legalizarea prostituţiei, a drogurilor uşoare şi a drepturilor LGBT

Tineretul PSD vrea să lanseze în dezbatere publică o serie de proiecte printre care legalizarea prostituţiei, intrOducerea cotei progresive de impozitare, lansarea unor campanii naţionale privind protejarea spaţiilor publice şi legalizarea drogurilor uşoare sau lansarea unei dezbateri naționale privind recunoașterea drepturilor comunității LGBT..

„Hugs, not drugs” (n.eng: Îmbrăţişări, nu droguri), se numeşte proiectul regăsit pe platforma oficială a Tineretului Social Democrat (TSD), la rubrica „Ideile noastre”.

Lansarea unei dezbateri publice naţionale privind legalizarea drogurilor uşoare şi programe de suport pentru consumatorii de droguri periculoase, se arată în detaliile proiectului.

Printre cele 22 de idei „pentru un TSD care să dea tonul dezbaterii Progresiste şi de tineret din România”, aşa cum le prezintă platforma, se numără lansarea unei dezbateri publice „România, toleranţă zero la discriminare”, pentru a lupta împotriva prejudecăţilor care există faţă de minorităţi, promovarea unui program guvernamental de tipul Primul Job, dar şi lansarea unei dezbateri naţionale privind recunoaşterea drepturilor comunităţii LGBT.

Mai mult, TSD-ul propune lansarea unei dezbateri naţionale despre legalizarea prostituţiei şi a măsurilor privind combaterea traficului de persoane, într-un proiect intitulat „Oamenii nu sunt mărfuri”.

Recommended For You

About the Author: Seserman Alin

1 Comment

  1. Este foarte bine !!! In acest fel, poporul, si-asa bulversat, nu v-a mai putea sa se gandeasca la ce mai trebuie sa construiasca in aceasta tara. Daca le dati la alegeri cocaina gratis in loc de galeti, viitorul este asigurat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.