EDUCAŢIE/CULTURĂ

Tinerii Interact Bistrița-Nosa, vor sărbătorii Valentine’s Day printr-un concert caritabil

Vineri, 21 februarie, membrii organizației non-profit Interact Bistrița-Nosa, vor sărbătorii iubirea într-un mod original, în cadrul evenimentului ”From: Strangers , To: Strangers”, care se va desfășura începând cu ora 18.00 la Centrul Cultural Dacia, din Bistrița.

Aceștia au pregătit un eveniment caritabil, cu muzică de calitate interpretată de tineri talentați din cadrul organizației. Entuziaști, cu inițiativă și dornici de implicare în problemele comunității, membrii Asociației Interact Bistrița-Nosa vă așteaptă să îi susțineți.

”Pentru toate persoanele care nu petrec sau care nu iubesc Valentine’s Day, nu vă faceți probleme, am organizat pentru voi un concert. Pentru a celebra iubirea prin muzică și versuri sincere, de la melodii folk la metal, creionăm astfel evoluția unei relații fără a recurge la declarații siropoase sau dulcegării!
Și acesta fiind un concert caritabil, vă așteptăm să ajutăm împreună cu o donație minimă de 10 lei.
Call it a date (or not) and save the date la Centrul Cultural Dacia, în sala Valeria Peter Predescu!” este mesajul organizatorilor.

Bilete se pot achiziționa de la membrii asociației sau înainte de spectacol, la casa de bilete a Centrului Cultural Dacia.

Interact Bistriţa-Nosa este o organizaţie de voluntariat destinată persoanelor între 12-18 ani care a fost fondată în 2013.