POLITICĂ

Toader Paleologu: Nu candidez la Primăria Capitalei. Îl susțin pe Nicușor Dan

Toader Paleologu, candidatul PMP la prezidențiale, a anunțat că îl susține pe deputatul Nicușor Dan pentru Primăria Capitalei. El a subliniat că partidele de dreapta trebuie să aibă un candidat comun și o înțelegere pentru formarea majorităților din consiliile de sector și Consiliul General și de asemenea pentru candidații la primăriile de sector. “Nu candidez. Îl susțin pe Nicușor Dan”, a menționat Paleologu la un post de televiziune.

Fostul prezidenţiabil al PMP Theodor Paleologu a fost vehiculat în ultimul timp ca și candidat al partidului la Primăria Capitalei. Anunțul a fost făcut de Traian Băsescu.

„Văd că partidele s-au apucat să îşi facă liste şi astăzi la partid Tomac a luat o decizie cu privire la candidaţi. Din partea PMP, care are peste 10% în Bucureşti o să fie Theodor Paleologu la Primăria Capitalei, Eugen Tomac la Sector 1, Mihail Neamţu la Sectorul 2, Ioana Constantin la Sectorul 3, Ştefănel Marian la Sectorul 4, Lucian Iliescu la Sectorul 5 şi Ştefan Florescu la Sectorul 6.

Sunt oameni care au crescut şi sunt convins că vor face performanţă”, a spus Traian Băsescu, la România TV