TOP DANCE LIFE – ÎN PAȘI DE DANS

de Mihai Sărmășan

La împlinirea a 10 ani de la înfinţarea clubului de dans sportiv “Top Dance Life” Bistriţa manageriat de către Doina Sigmirean, a avut loc aseară tradiţionala gală festivă de final de an organizată în cinstea micuţilor dansatori legitimaţi în cadrul acestui club şi antrenaţi de Andra şi Dorin Galbăn împreună cu Rareş Moldovan.

Evenimentul ajuns la cea de-a VIII-a ediție s-a desfăşurat la restaurantul Giulia, unde atât cei mai mici dintre dansatori, cât si cei mai experimentaţi au oferit nu mai puţin de 42 de momente artistice, făcănd o incursiune prin mai multe stiluri de dans printre care amintim: valsul vienez, samba,tango, slowfox, cha cha sau quickstep. Un moment excepţional care a adunat ropote de aplauze din partea celor prezenţi a fost reprezentaţia cuplului format din Andra Galbăn si Alessandro Lippi, pereche care anul acesta a cucerit numeroase premii la concursurile la care a participat şi care pentru anul 2018 îşi propune obţinerea de rezultatate meritorii mai ales pe plan internaţional.

La finalul evenimentului toţi cei care au obţinut rezultate pe parcursul anului 2017 la concursurile de profil au fost premiaţi cu diplome şi cadouri. Prezenţi la gală în calitate de invitaţi au fost: Ioan Turc – Preşedintele PNL Bistriţa-Năsaud, consilierii municipali Sorin Hangan, Miora Seica-Gaga şi Diana Morar, Stelian Dolha – Prim Vicepreşedintele PNL Bistriţa-Năsaud, precum şi alţi membrii PNL.

De altfel, Diana Morar care este si preşedinta femeilor liberale din Bistriţa-Năsăud a sprijinit organizarea galei transmitând felicitări tuturor membrilor laureați, precum și părinților care îi sprijină.

 

Recommended For You

About the Author: Sarmasan Mihai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.