POLITICĂ

Traian Băsescu: ”A fost o mineriadă organizată de stat.”

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a lansat un atac foarte dur la PSD și la guvernarea Dăncilă.

”PSD este un partid dezastruos pentru țară. Un PSD fără opoziție este lăsat singur și înseamnă lăsarea liberului arbitru pentru PSD. Pe mine mă surprindă că PNL și USR nu au voință pentru depunerea moțiunii de cenzură. Este un moment bun acum. Situația este de așa natură. Omuloui de la țară îi este luat porcul din curte. Pesta porcină est o bombă pentru PSD, este un motiv pentru care în orice țară s-ar depune o moțiune. În România dimensiunea catastrofei este mult mai mare în România.

Mineriada din 10 august. Un partid dezlănțuit ca PSD a gestionat o acțiune de o violență teribilă, deși erau manifestanți de bună credință. Evacuarea și urmărirea pe străduțe a celor dispersați a fost ceva de genul vă învățăm noi minte dacă mai protestați. Au fost urmăriți de jandarmi. A fost o mineriadă de stat”, a menționat fostul președinte.

Traian Băsescu consideră că acum este cel mai bun moment pentru depunerea unei moșiuni de cenzură. ”Guvernul Dăncilă defilează cu paiața de la agricultură. Este inadmisibil să nu reacționezi. Din păcate opoziția nu folosește acest moment bun. Avem pesta porcină, gazarea din Piața Victoriei și fisurile din interiorul PSD”, a precizat Traian Băsescu.

VREMEA

Roubaix Nord-Pas-De-Calais France
Parţial noros
Parţial noros
5°C
Vânt: 22 km/h N