ACTUALITATE

Traian Băsescu: “A sărit smalţul de pe feţele domnilor Cioloş şi Barna”

Fostul președinte al României, Traian Băsescu,  a lansat un atac dur la adresa celor doi lideri ai Alianței USR-PLUS. Traian Băsescu i-a făcut incompetenți pentru eșecul de la BEC și a precizat că aceștia nu recunosc realitatea și nu au respectat legea

“Incompetenţi administrativ, cei doi lideri nu au făcut demersurile cerute de lege pentru a-şi înscrie corect în Registrul Partidelor Politice nici partidele şi nici alianţa.
Şi, atunci, pe bună dreptate, Biroul Electoral Central a respins înregistrarea alianţei USR-PLUS în cursa electorală.
Imediat ce le-a fost respinsă înregistrarea alianţei, Barna şi Cioloş autointitulaţi “apărători ai justiţiei” s-au năpustit cu un discurs specific PSD asupra celor cinci judecători de Înaltă Curte, precum că aceştia fac jocurile lui Dragnea, fără a fi dispuşi să accepte realitatea că pur şi simplu au fost incompetenţi şi nu au respectat legea.
La prima “adiere”, smalţul de apărători ai justiţiei a sărit de pe feţele domnilor Barna şi Cioloş, au trecut la discurs specific PSD cu privire la justiţie. Au lăsat să li se vadă faţa hâdă de farisei politici de acelaşi rang cu Dragnea şi ai lui.
Oare cum vor aceşti doi mini-politicieni,Cioloş şi Barna să administreze ţara, dacă ei nu pot administra legal nici măcar înregistrarea propriilor partide în Registrul Partidelor Politice?

PS. Rog guerilla USR la ceva mai multă fantezie în mesaje”, a menționat fostul președinte pe contul său de Facebook.