POLITICĂ

Traian Băsescu: “Câtă aroganţă la aceşti politruci cu ştaif occidental, ajunşi preşedinţi ai Franţei”

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a lansat un atac foarte direct la actualul președinte al Franței, Emmanuel Macron, pe care îl consideră la fel de arogant ca și cei doi predecesori ai săi, care până la urmă au pierdut alegerile prezidențiale. Fostul președinte îi recomandă tânărului președinte să se ocupe de Franța dacă are pretenția de a reforma Europa

“Franţa pe care o iubim!

Un tânăr fost bancher, pe numele lui Emmanuel Macron, răcneşte în urechea oricui este dispus să-l asculte că rostul lui pe acest pământ este să reformeze Uniunea Europeană.
Este al treilea preşedinte francez, după Sarkozy şi Holland care câştigă alegerile promiţând reformarea Uniunii Europene.
Câtă aroganţă la aceşti politruci cu ştaif occidental, ajunşi preşedinţi ai Franţei, care anunţă că reformează Europa, dar nu pot reforma Franţa.
O Franţă care de două decenii are acută nevoie de reforme sociale şi economice fundamentale pentru a mai putea fi un drapel pe care noi, ceilalţi europeni, să avem încredere a-l urma.
Mă tem că Emmanuel Macron va fi, consecutiv, al treilea preşedinte al Franţei care nu va câştiga al doilea mandat.
Ca să ne convingă că poate reforma Europa, Macron trebuie să ne convingă că poate reforma Franţa şi să ne redea Franţa puternică, Franţa pe care o iubim”, a încheiat fostul președinte.