ECONOMIC

Traian Băsescu: “Greu de imaginat cât pot fi de incompetenţi!”

Fostul președinte al României Traian Băsescu, a lansat un atac foarte dur la adresa Guvernului. Fostul președinte spune că reducerea producției de energie cum este cel de la Rovinari este o mare eroare și acuză conducerea companiilor și ministerul pentru că nu s-au asigurat că există stocuri suficiente de cărbune pentru ca producția să nu fie afectată pe timp de iarnă.
“Era greu de imaginat că în iarna anului 2018-2019 un mare complex energetic cum este cel de la Rovinari ar putea trece la reducerea producţiei de energie electrică prin oprirea unui grup energetic, urmare a lipsei cărbunelui din depozite . Mai mult, alte două grupuri ale centralei de la Rovinari sunt pe punctul de a fi oprite tot din lipsa cărbunelui în depozite.
Oare cât de nepăsător, prost sau sabotor poate fi un ministru al energiei sau un director general, care nu veghează la formarea stocurilor de cărbune pentru iarnă, când în subordinea aceluiaşi ministru sau în subordinea aceluişi director general al Complexului Energetic Oltenia, se află şi exploatarea de cărbune şi producerea de energie electrică.
Afară din funcţii incompetenţilor !
PS – Doamna Dăncilă anunţă poporul că a cerut să fie informată asupra stocurilor de cărbune aflate la Complexul Energetic Oltenia. Ce ridicol…despre stocuri doamna premier trebuia să se informeze în septembrie şi octombrie 2018”, a precizat fostul președinte pe pagina sa de socializare.