POLITICĂ

Traian Băsescu: Îmi doresc extraordinar de mult ca PSD ”să fie bătut” la alegeri

Traian Băsescu, fost președinte al României și actual senator PMP, a declarat, pentru B1 TV, că își dorește extraordinar de mult ca PSD ”să fie bătut” la alegeri, atât pentru modul în care acest partid guvernează în mod tradițional, dar și pentru calitatea tot mai slabă a oamenilor pe care-i trimite în Guvern. Sunt jalnici!, a remarcat Băsescu.

”Eu îmi doresc extraordinar de mult să fie bătut PSD-ul. O viață-ntreagă m-am bătut cu ei. Am încercat o dată și a rezistat nouă luni un parteneriat cu PSD, în anul electoral 2009, alegeri prezidențiale. Îmi doresc să fie bătut în primul rând pentru modul cum guvernează în mod tradițional.

A intervenit o singură mare evoluție și dramatică în guvernarea PSD. Dacă totuși înainte de 2004 mai aveau niște oameni și nu puteai spune că n-aveau miniștri cel puțin cu prestanță, dacă nu și performanți, uitați-vă ce specimene au acum! De la vârful partidului, de la Dragnea, care și acum e convins că poate să guverneze o țară în stil președinte de CJ Teleorman, și mergeți la miniștrii unul câte unul. Sunt jalnici! Nu mai vorbim de analfabetismul economic și de analfabetismul funcțional care se vede de la prim-ministru până la ultimul ministru.

În condițiile astea, e posibil să alunece la vale PSD și pe fondul concentrării efortului mediatic și de infleunță pe salvarea lui Dragnea. Eu nu-l acuz încă, când îl va acuza justiția, o să-l acuz și eu. Ce știu cert pentru o acuzație pe care o are și n-o recunoaște e că la referendumul pentru care a fost condamnat s-au furat două milioane de voturi: oameni din străinătate care n-au călcat prin România, dar au figurat ca fiind semnatari și votanți în secțiile de votare”, a declarat Traian Băsescu, pentru B1 TV.