Traian Băsescu: Oare se pregăteşte instalarea unei dictaturi ?

Ultima frământare a lui Dragnea şi a şoferului lui Voicu (senatorul Şerban Nicolae) a devenit rezerva de aur a României, adică aducerea în ţară a celor 60 de tone de aur depozitate în banca Angliei cu scopul de a fi „văzute” de toată lumea, ca un element de credibilitate a ţării.

Nu cred că este atât de prost informat încât să nu ştie că pentru investitori şi băncile care ne împrumută expunerea rezervei de aur şi a rezervelor valutare este esenţială pentru credibilitatea României. Şi atunci ce l-o fi lovit de vrea aurul la Bucureşti? Am o singură explicaţie: Daddy, adică Dragnea, şi şoferul lui Voicu, adică Şerban Nicolae ştiu că adesea regimurile dictatoriale sunt sancţionate prin blocarea resurselor financiare ale statului aflate în străinătate, fie că este vorba de aur, conturi în valută sau alte active, prin decizii unilaterale ale statelor democratice până la restabilirea funcţionării statului de drept.

Oare se pregăteşte Dragnea, Nicolae şi clica lor să impună prin legi un regim dictatorial în perioada următoare şi de teama sancţiunilor vor să aducă rezerva de aur în ţară?
Mă întreb şi eu…

Recommended For You

About the Author: Sarmasan Mihai

1 Comment

  1. Omcep prin a spune clar ca Sunt un anti psd..convins.,daca spun ca sunt si batran .sper sa fiu si crezut Bun,am specificat de la inceput,pentru ca..am si eu o intrebare.”Da de ce ,rezerva tari de aur,,si mai stiu eu ce „averi nationale” trebuie sa stea prin alte tari” Aici este ceva ce eu nu am intele niciodata.Mai ales ca mereu ma tot gandesc la povestea cu aurul de la rusi ..Da sunt un om simplu ..fara scoli ,si da pentru mine si poate mai multi ca mine este tare greu de inteles treaba asta ..”Avereea tari,sa stea la altii” chiar nu stiu daca am sa fiu in stare sa inteleg asa ceva .Si nu..cel putin in acest moment,nu as fi deacord ca aurul sa se intoarca in tara.Fix de teama ca sa nu dispara brusc.Insa..cred ca ar trebui sa stea in tara,aurul.ca idee generala,sub o protectie serioasa,pazit chiar si contra guvernelor ce se perinda pe la putere.Habar nu am,ceva prin constitutie..sau cine stie.Insa cred ca ar trebui sa stea in tara .Sper sa nu fiu injurat prea tare acum 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.