Traian Băsescu: Românii şi-au luat singuri diploma de maturitate europeană

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, a lansat un nou atac către Liviu Dragnea şi PSD. El a menţionat că PSD şi Preafericitul Daniel, au împins poporul român într-o aventură nefericită şi că întregul eşec aparţine BOR şi PSD.

Preafericitul Daniel şi Preacondamnatul Dragnea, au împins poporul roman în aventura unui referendum din care fiecare a crezut că va avea mari foloase de creştere a propriei autorităţi şi credibilităţi în faţa românilor .
Preafericitul Daniel s-a bizuit pe capacitatea armatei PSD de activişti şi primari de a-i mâna pe români la vot iar Preacondamnatul Dragnea s-a bizuit pe capacitatea armatei de preoţi de a-i mâna pe enoriaşi la vot după slujba de Duminică.
Iar românii le-au dat celor doi Prea… o lecţie usturătoare prin neparticipare la vot, cu efecte majore ale eşecului pentru societatea românească, pentru credibilitatea BOR, pentru credibilitatea guvernului şi pentru PSD, plus banii cheltuiţi .
În plus, eşecul referendumului a dovedit că tandemul BOR / PSD nu poate controla votul popular .
Rezultatul pozitiv al eşecului referendumului ? Românii şi-au luat singuri diploma de maturitate europeană”.

Traian Băsescu a mai precizat că rămâne un susţinător al familiei şi al căsătoriei tradiţionale.
„PS – Rămân un susţinător al familiei formată prin căsătoria dintre o femeie şi un bărbat şi aşa o să-mi educ cei patru nepoţei, dar îi voi considera egali în drepturi şi pe cei care trăiesc în familii monoparentale şi pe homosexualii care trăiesc în parteneriat civil”, a încheiat fostul preşedinte.

Recommended For You

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.