Traian Băsescu şi-a tăiat pensia specială

Miercuri, Senatul a adoptat proiectul legislativ, inițial de parlamentari PMP, care prevede anularea pensiilor speciale ale parlamentarilor, Avocatului Poporului, diplomaților și ale personalului auxiliar de specialitate al instanţelor judecătoreşti.

Proiectul de lege, semnat și susținut și de fostul președinte Traian Băsescu, abrogă prevederile cu privire la pensiile speciale ale parlamentarilor, diplomaţilor, funcţionarilor parlamentari, personalului auxiliar din instanţe şi Avocatul Poporului.

Dacă acestor categorii le sunt tăiate privilegiile, proiectul de lege prevede majorarea indemnizaţiilor invalizilor, veteranilor şi văduvelor de război.

„Propunerea legislativă are ca obiect de reglementare abrogarea prevederilor referitoare la pensiile de serviciu ale personalului aeronautic civil navigant profesionist din aviaţia civilă, ale personalului Curţii de Contruri, ale membrilor Corpului diplomatic consulat al României, ale personalului auxiliar de specialitate al instanţelor judecătoreşti şi al parchetelor de pe lânga acestea şi ale personalului care funcţionează în cadrul Institutului Naţional de Expertize Criminalistice, ale funcţionarilor publici parlamentari, a Avocatului Poporului, precum şi abrogarea dispoziţiilor privind indemnizaţiile pentru limită de vârstă ale deputaţilor şi senatorilor”, prevede propunerea legislativă, citată de Mediafax.

Urmează ca proiectul să fie  supus spre dezbatere și votat în Camera Deputaţilor, forul decizional al Parlamentului.

Recommended For You

About the Author: Seserman Alin

3 Comments

  1. Inteleg ca parlamentarii total corupti,imbecilul de lighioana cu ochelari Ciordea vor ramane sper fara pensii nesimtite si aberante dar,cum ramane cu gunoaiele de slugoi scarbosi din CCR?Acessti slugoi au 2 perechi de testicule ori in cazul femeilor iau cate 2 penisuri in gura de sunt mai speciali ca restul?

  2. Cel mai bun politician și prim ministru, ar fi Traian Băsescu Păcat că nu mai poate candida la Președinție!

  3. ce fapte de eroism a facut tortionaru de tip nou Gheorghe Brailoiu care are o indemnizatie de 56.816 lei,cei dela casa de pensii au facut socoteala ,ca pe pricipiul contributivitatiiBrailoiu ar fi primit o pensie de 3218 lei lunar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.