Traian Băsescu: Tudorel a luat-o razna

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a postat un mesaj pe pagina sa personală de socializare legat de decizia ministrului justiției de a refuza acreditarea unor jurnaliști la minister.  Fostul președinte a precizat că a avut parte de jurnaliști care îl atacă zilnic, dar nu a luat în calcul să le retragă acreditarea.

„Crezând că din postura de ministru poţi face orice, ce credeţi că a făcut Tudorel Toader?
A refuzat să acrediteze la Ministerul Justiţiei ziarişti neconvenabili de la PRO TV- Ovidiu Oanţă şi Realitatea-Ionela Arcanu.
Trebuie să recunosc, zece ani cât am fost Preşedinte al României erau acreditaţi la preşedinţie mulţi ziarişti care mă ascultau zâmbitori în timpul declaraţiilor, mă provocau la momentul întrebărilor, după care mă făceau pulbere la posturile lor de televiziune, fie că erau de la Realitatea, Antene, România Tv sau din presa scrisă sau audio.

Niciodată nu mi-a dat prin cap să le retrag acreditarea. Până la urmă eram mulţumit că mesajul meu era preluat după care era făcut pulbere prin comentariile jurnalistului care desigur „ştiau ei mult mai bine şi erau mult mai pricepuţi”.

Când a fost cazul m-am „războit” cu ei, dar recunosc nu mi-a dat prin cap să-i interzic.
Tudorel a luat-o razna. Revino-ţi omule !”, a menționat Traian Băsescu pe contul său de Facebook.

Recommended For You

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.