ACTUALITATE, DIN TRANSILVANIA, LIFESTYLE

Transylvania Open WTA 250 va intra în circuitul WTA

Distribuire articol:

Transylvania Open WTA 250, turneul de tenis din Cluj-Napoca  va intra în circuitul WTA, organizatorii reuşind să achiziţioneze o licenţă care va asigura continuitatea evenimentului:

”Cu mare bucurie am anunţat oficial, la finalul turneului de tenis din acesta an, că de acum Transylvania Open are viitorul asigurat. Am arătat că dacă muncim pentru visele noastre putem să obţinem aproape orice. E o echipă care face asta dintr-o pasiune ieşită din comun. Aveam un vis: acela de a nu mai închiria licenţe, ci de a avea licenţa noastră şi de a ţine acest turneu, pe viaţă, acasă. Şi acum am reuşit acest lucru. Locul în calendarul WTA va fi de acum în luna februarie, o poziţie mult mai avantajoasă faţă de cea de final de sezon. De aici încolo putem să construim liniştiţi şi să ne concentrăm strict pe calitatea evenimentului”, a declarat Patrick Ciorcilă, directorul Transylvania Open WTA 250.

Cea de-a patra ediţie a Transylvania Open a avut loc în sala polivalentă BT Arena din Cluj -Napoca, în perioada 3-11 februarie 2024, câştigătoarea marelui trofeu din acest an fiind Karolina Pliskova.


Distribuire articol: