ACTUALITATE

„TREASURE HUNT ÎN CENTRUL ISTORIC”

„TREASURE HUNT ÎN CENTRUL ISTORIC” te provoacă să devii un cumpărător informat și să câștigi obiecte promoționale sau chiar Marele Premiu. „Distrează-te la cumpărături în centrul istoric” este motto-ul înscris pe cănile și plasele oferite primilor 50 de participanți!
Marele premiu al competiției este un pachet romantic oferit de „Hotel METROPOLIS”.
Așadar, descoperă comorile din Centrul istoric al Bistriței și distrează-te la cumpărături, în perioada 1-31 martie 2018. Plimbă-te pe un traseu care să cuprindă cel puțin 10 unități comerciale ale partenerilor concursului înscriși pe harta pe care o poți procura fie de la Centrul Național de Informare şi Promovare Turistică Bistrița – Piața Centrală nr. 6, fie de la partenerii amintiți mai jos.
Pentru a câștiga premiile oferite de partenerii concursului trebuie să parcurgi următorii pași:
Pasul 1 – Caută harta la unităţile comerciale participante;
Pasul 2 – Completează datele de contact (nume, prenume și număr de telefon) pe hartă;
Pasul 3 – Parcurge, în perioada 1-31 martie 2018, un traseu care să cuprindă cel puțin 10 puncte de pe hartă. La fiecare punct comercial va fi aplicată pe hartă ștampila comerciantului, în dreptul bulinei cu numărul unităţii comerciale;
Pasul 4 – Atașează 3 bonuri fiscale care să ateste faptul că ai achiziționat produse sau servicii de la unitătile comerciale participante, în perioada specificată;
Pasul 5 – Harta completată, împreună cu bonurile fiscale, va fi depusă în cutia pentru tombolă aflată la Centrul de informare turistică, situat în Piața Centrală nr. 4-6 care funcționează de luni până vineri, în intervalul orar 9-17.
Pentru detalii privind concursul, consultă Regulamentul acestuia la Centrul de informare turistică sau la partenerii concursului. Regulamentul este disponibil și pe pagina de Facebook Bistrița Center Shops.
Tragerea la sorţi va avea loc în data de 31.03.2018, ora 13:00, în cadrul unui eveniment de promovare, care se va desfășura în centrul istoric.
Partenerii concursului sunt: „METROPOLIS”, „Vatra”, „Casa doamnelor”, „Pasha Man”, „Trend”, „Cadouri drăguţe”, „Amaretto”, „Outlet No.33”, „Velvet”, „Shop Rock”, „Sports Center”, „Norocel”, „Play”, „Ninette”, „Prestige”, „Vienna Cafe”, „Wens”, „Galeria de Artă Concentric”, „Centrul Cultural Municipal”, „Centrul multicultural Sinagoga”, „Muzeul Județean”, „ARCADE 24”, „Villa”, „Pizza de casă”, „Lordinu”, „Copacul de cafea”, „Cora”, „Zona 27”, „La Duchessa di Parma”, „Asociația Produs în Bistriţa-Năsăud”, „Papillon”, „Sweet Art”, „Cofiseria Cristina”, „Petermann”, „Gusto Bottega”, „Nadine”, „Perfect Wedding Dress”, „For you”. Partener media ZILE ȘI NOPȚI.