DIN TRANSILVANIA

,,Trenul lui Moș Crăciun” circulă, între 5 și 22 decembrie, pe ruta Bistrița-Nord-Bistrița-Bârgăului și retur

Compania privată de transport CFR ,,Interregional Călători” anunță că, în perioada 5-22 decembrie 2019, pe patru trasee din Transilvania va circula ,,Trenul lui Moș Crăciun”. Aceste trasee sunt: Cluj-Napoca-Huedin și retur, Oradea-Valea lui Mihai și retur, Baia Mare-Jibou și retur, respectiv Bistrița-Nord-Bistrița-Bârgăului și retur.

,,Trenul lui Moș Crăciun” va pleca din gara Bistrița-Nord spre Bistrița-Bârgăului, în fiecare zi, la ora 12, 05. Ca să călătoriți cu acest tren aveți nevoie de rezervare, care se face la Casieria Bistrița (tel. 0738 885447). Capacitatea trenului este de 140 de locuri, dar această capacitate poate să fie suplimentată dacă există solicitări în acest sens. Prețul biletului dus-întors pentru elevi este de 4,40 lei, iar pentru adulți 8,80 lei.

,,Vă invităm să călătoriți cu trenul alături de Moș Crăciun, nu într-o împrejurare banală, ci în cadrul unei călătorii inedite cu trenul. Există spații largi în care copiii se pot manifesta în voie, făcându-și poze cu Moșul, mărturisindu-i dorințele și fredonând alături de el cântece specifice sărbătorilor de iarnă” anunță compania organizatoare.