ACTUALITATE

Tudor Chirilă iese la atac: Mă numesc Liviu Dragnea și vreau să f.t România din toate pozițiile

Artistul Tudor Chirilă lansează un atac virulent la adresa Guvernului și a lui Liviu Dragnea, după OUG care modifică legile justiției. Chirilă arată că Dragnea își folosește toate instrumentele avute la dispoziție pentru a scăpa de închisoare, iar pentru asta se folosește de ”sluga Tudorel”.

”Am un mare dosar de corupție, sunt șeful celui mai mare (și corupt) partid din Romania. Mai sunt și președintele Camerei Deputaților. Îmi place să fur de la români și vreau ca asta să nu se schimbe. Dar am un dosar de corupție, de fapt mai multe. Da’ pe ăla care mă doare cel mai tare mă concentrez eu acum. Și mă gândesc ce bine ar fi să scap de procurorul care îmi instrumentează dosarul. Și văd că e un procuror relativ tânăr, n-are vechime mai mare de zece ani. Cu ăștia tineri te înțelegi mai greu că na, așa e mersul lumii, mai greu de prostit, etc. Și atunci dau o ordonanță de urgență în care nu mai poți fi procuror DNA dacă ai vechime mai mică de zece ani. Mă numesc Liviu Dragnea și vreau să f.t România din toate pozițiile. De ce? Pentru că pot. Am și o slugă model. Se numește Tudorel.

Ceea ce a făcut Dragnea&Comp e mult mai grav decât OUG. 13. Pentru că efectele pe termen lung sunt incaculabile.

PS. 1. Mă întreb ce fac organizațiile civice? Mă întreb de ce nu suntem în stradă?

PS. 2 În timp ce jigodiile astea aruncă România în dictatură Asociația Daruieste Viata construiește un spital cu banii românilor. Dar nu cu banii românilor pe care îi ia statu (taxe și impozite)l, ci cu banii suplimentari ai românilor care știu că statul doar fură și nu e în stare să construiască nimic. Iar românii care finanțează spitalul sunt statul paralel.”, arată Tudor Chirilă, pe pagina personală de Facebook.