Tudorele, fă ceva. Salvează-ți onoarea!

“Le solicit miniștrilor cabinetului Dăncilă să se opună unei Ordonanțe de Urgență pentru amnistie și grațiere, ce are scopul de a-l scăpa de condamnare pe liderul PSD, domnul Liviu Dragnea”, transmite deputatul liberal Bogdan Huțucă, liderul filialei PNL Constanța.

“Ordonanța de Urgență pe care o pregătește echipa de juriști a domnului Dragnea are ca efect direct dezincriminarea abuzului, deoarece fapta ar fi pedepsită doar dacă încălcarea legii se face în interes propriu sau pentru o rudă de până la gradul II. Astfel scapă de acuzații chiar Liviu Dragnea, condamnat deja în prima instanță pentru că și-a folosit influența pentru a angaja fictiv două membre PSD la DGASPC Teleorman”, explică Huțucă.

“Ordonanța de Urgență are nevoie de avize din partea Ministerului Justiției, Ministerului Afacerilor Interne și a Ministerului pentru Relația cu Parlamentul. De aceea, le solicit miniștrilor Toader, Dan și Ilie să înțeleagă faptul că domnia legii și statul de drept din România sunt mai importante decât salvarea unui condamnat penal care folosește Parlamentul și Guvernul în interes personal”, transmite liderul liberal.

“Toată lumea trebuie să înțeleagă că o Ordonanță de Urgență dată cu dedicație pentru un singur om reprezintă o linie roșie peste care România nu își permite să treacă fără a exista reperciusiuni pentru toți cetățenii României. Dacă vom trece această linie roșie, România va înceta să mai fie un stat de drept și va deveni oficial un paradis al condamnaților penal, iar Guvernul României va deveni un simplu instrument menit a-i salva pe politicienii corupți”, arată Huțucă.

 

 

Recommended For You

About the Author: Seserman Alin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.