Tupeu de PSD-ist! Primarul de la Sectorul 4 a ironizat un om ce căuta în gunoaie: ,,Nu te arunca cu capul înainte, să nu ramai ,,în aer”.

De parcă n-ar avea destulă treabă în primăria de la Sectorul 4 din București, primarul Daniel Băluță a găsit astăzi răgazul să publice pe Facebook o fotografie cu un om al străzii ce căuta într-o pubelă alături de mesajul: ,,Nu te arunca cu capul înainte, să nu ramai „în aer”. 😂P.S: Colectează inteligent!”.

Luat la rost de către reprezentanții mass-media, primarul a completat ulterior postarea de pe Facebook, explicând, vezi-doamne, gluma de prost gust pe care a făcut-o:

,,Asemenea abordări nu pot fi acceptate, întrucât oamenii în cauză se expun unor riscuri uriașe în privința sănătății lor și a celorlalte persoane cu care intră în contact. Spun aceasta întrucât Primăria Sectorului 4 a dezvoltat, prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 4, adăposturi speciale pentru oamenii fără adăpost și un sistem de ajutor financiar care pot fi accesate de către orice persoană aflată în nevoie. Practic, orice persoană care solicită sprijin poate avea un acoperis deasupra capului, ajutor financiar de urgență, și extrem de important, un loc de muncă oferit de autoritatea locală.

Avem disponibile câteva sute de locuri de muncă în cadrul primăriei, inclusiv pentru muncitori necalificați. Spre exemplu, la centrul pentru oamenii fără adăpost din strada Târgu-Frumos nr 24 (în spatele Pieței Progresul), sunt disponibile 120 de locuri, iar solicitanții pot primi pe langă cazare, masă caldă asistență medicală și asistență psihologică. Prin urmare, încercăm să ajutăm oamenii și să descurajăm fapte precum cea ilustrata de fotografia de mai jos”.

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară. Iată câteva dintre acestea:

,,Într-o țară civilizată cu oamenii normali care reprezintă cetățeni nu s-ar fi făcut asemenea glume de prost gust,iar dacă s-ar fi facut cel in cauza și-ar fi dat demisia din funcția respectivă. Rusine sa va fie pentru ce a-ți postat!”

,,Să inteleg le dati totul pe tava si ca fac asta de plictiseala! Inca o dovada ca PSD nu e social democrat. Sunteti complet rupt de realitate. Poate ca acest om nu are facebook sa va urmareasca si nu stie, poate locurile de munca nu sunt potrivite (aici pot fi o sumedenie de motive). Nu cred ca aceasta persoana ar spune nu unui loc de munca in principiu. Dar sa stiti ca pe langa acea masa calda si haine, oamenii mai au nevoie de inca 1-2 mese pe zi si alte nevoi care necesita bani”.

,,S-a deranjat cineva sa se ocupe cu informarea acestor oameni de asemenea centre? Pentru ca daca doar se da share pe facebook, e fix pix. Daca n are bani de mancare, slabe sanse sa aiba vreun gadget prin care sa se conecteze la net si sa vada aceste postari care sincera sa fiu, mi se par foarte de prost gust”.

,,Sunt curios de cate ori dl Baluta a discutat cu oameni ai strazii sau defavorizati, dar nu din pozitia de primar ci de simplu om. Ca de la om la om!”

,,Pai si dumneavoastra cand faceti la fel? Dar sa va luati avant sa intrati cu totul. Sunteti un adevarat domn facand misto de gunoieri. Felicitari!”

,,Refuz să cred faptul că bucureștenii au votat un om ca tine. E șocant!”

,,Primare’ pune si afis pe pubela cum poti ajuta oamenii astia amarati. Iti garantez eu cu nici unul din oamenii astia care cauta prin gunoaie nu sta pe facebook”.

Recommended For You

About the Author: Rusu Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.