ECONOMIC

Ultima zi la TÂRGUL DE TURISM AL ROMÂNIEI

TÂRGUL DE TURISM AL ROMÂNIEI II, desfășurat între 14 – 17 noiembrie 2019 la ROMEXPO, cu o mulțime de oferte pentru petrecerea timpului liber.

Agențiile de turism și tour-operatorii vin la eveniment cu reduceri și oferte early booking pentru experiențe de neuitat.

Târgul promovează atracții turistice care includ: turismul cultural, rural sau de business, turismul de tratament, destinațiile exotice, croazierele și turismul de aventură.

Ofertele de vacanţe pentru toate sezoanele şi reduceri de până la 50% sunt şi astăzi la Romexpo, în capitală, la cel mai mare Târg de Turism al României.

Sunt 230 de firme din 16 ţări. Se acceptă şi voucherele de vacanţă sau plata în rate lunare cu carduri de credit.

Sunt reduceri considerabile pentru vacanțe, mai ales că în acest an se suprapună ofertele early booking cu cele de Black Friday.

Spre exemplu, românii dornici de chilipiruri pot opta pentru vacanțe în insule grecești cu doar un euro cazarea.

La Polul opus, pentru cei cu bani mulți, firmele din domeniu propun excursii de mii de euro în Mexic, Brazilia sau Thailanda.

Cei care preferă să petreacă vacanța de vară pe litoralul românesc găsesc reduceri și la pachetele turistice în hotelurile de la Marea Neagră.

Bucureștiul devine și el o atracție turistică pentru români. Sunt oferte pentru city break ce includ vizite la centre wellness. Sunt și circuite în țară; pot fi vizitate cetăți din Transilvania, Maramureșul sau Bucovina.

Prețurile pornesc de la 387 de lei pentru o persoană. Nici târgurile de Crăciun din orașele europene nu au fost neglijate.

Cei mai mulți români au fost interesați de cele din Atena, Istanbul, Praga, Viena, Barcelona, Roma sau Lisabona.

Se găsesc oferte și pentru Laponia, ţara lui Moș Crăciun. Costul unei astfel de excursii pentru patru nopți în Finlanda este de aproape 2.000 de euro.

Târgul de turism al României își închide porțile astăzi, la ora 16:00.