ACTUALITATE, DIN TRANSILVANIA

Un candidat pentru Schimbare: George Ceuca !

Distribuire articol:

Situația actuală a Comunei Telciu l-a determinat pe profesorul George Ceuca să intre în cursa electorală, ca independent, pentru funcția de primar.

Problemele de rezolvat sunt multe și actualul primar nu a făcut bine față tuturor provocărilor.

Drept pentru care, mai mulți cetățeni, i-au solicitat de-a lungul timpului demisia de mai multe ori, una chiar concretizându-se, în 2021,  într-o adresă scrisă către Prefectura Județului Bistrița-Năsăud.

S-a conturat în comună o atmosferă a Schimbării, iar profesorul George Ceuca este cel mai bine pregătit pentru a o face.

Stabilit în localitatea Telciu de 42 ani, George Ceuca a fost învățător, apoi profesor, iar timp de un an de zile, director al Liceului Tehnologic din localitate.

Prin tot ce a făcut, George Ceuca s-a dovedit a fi un profesionist și un om cu inițiativă, tenace în a-și urmări obiectivele puse în slujba comunității. Ar fi multe de spus pe această temă, dar ne oprim doar la un singur aspect, suficient pentru a-l investi cetățenii cu o mare cantitate de încredere.

Un an de zile a fost director de școală și rezultatele, nu puține!, s-au și văzut. Fără să fi fost ajutat de Primărie, deși intra printre atribuțiile acesteia să se implice, a căutat și a găsit soluțiile cele mai potrivite pentru a rezolva o serie întreagă de probleme:

  • renovare și dotare atelier școală (prin sponsorizarea unei asociatii româno-elvețiene);
  • construirea magaziilor de lemne la toate unitățile școlare de pe raza comunei;
  • dotarea grădiniței cu parc de joacă și a sălilor de grupă cu TV SMART;
  • înlocuirea tuturor corpurilor de iluminat cu unele economice și
  • dotarea unităților cu xerox color;
  • de departe, cea mai mare realizare a sa este repararea capitală și dotarea Scolii Bichigiu cu mobilier, tot cu ajutorul unui sponsor, anume Asociația Bookland.

Atâtea realizări într-un singur an, fără a fi Primar! Dar dacă ar fi 4 ani Primar!?

Schimbarea în bine se poate face, iar profesorul George Ceuca este soluția!

(Material electoral Editat de NotaBN / portal notabn.ro / CUIMFC: 24240233)


Distribuire articol: