Un elev îl pune la punct pe Eugen Teodorovici: ,,Mi-ar crăpa obrazul de ruşine să fiu în locul dumneavoastră”

Limbajul suburban folosit de ministrul demis al Finanțelor, Eugen Orlando Teodorovici, în comisiile de buget-finanțe ale Parlamentului ce îl audiau pe Florin Cîțu, a scandalizat numeroși români. Dacă unii dintre aceștia, au răbufnit pe rețelele de socializare, adresând cuvinte grele ministrului care și-a permis să vorbească vulgar în Parlament. Alin Popoviciu, elev în clasa a XII-a la un liceu din Târgu Mureș,  i-a adresat lui Teodorovici o scrisoare deschisă în care îi spune că i-ar crăpa obrazul de rușine să vorbească în acest fel și că o asemenea persoană nu are ce căuta în politică.

,,Scrisoare deschisă adresată ministrului Teodorovici, zis și Orlando!

Sunt elev și vreau să vă spun un lucru: Dacă eu aș zice o asemenea prostie în clasă, precum ați spus dumneavoastră, mi s-ar scădea nota la purtare! 😣 Pe voi cine vă trage la răspundere pentru toate mizeriile pe care le faceți? Când veți înțelege că și voi sunteți oameni și nimic mai mult?!

Cum puteți să spuneți în public că vă plac cur*ele, măi dom’le? Mi-ar crăpa obrazul de rușine să fiu în locul dumneavoastră! În calitate de om aș intra în pământ să fac o asemenea afirmație mizerabilă, darămite în calitate de ministru! Știam că în politică mulți au uitat de orice urmă a eticii, dar declarațiile dumneavoastră m-au șocat! 😣

Sincer nu pot să înțeleg ce caută în politică asemenea oameni. Pe mine categoric nu mă reprezintă astfel de politicieni! Eu nu pot decât să vă rog pe toți cei care aveți același gând să scoateți la lumină acest mesaj, ca să ajungă unde trebuie! 🙏 Dacă ne mobilizăm, vocea noastră va fi mai puternică decât a politicienilor care se cred atotputernici! 

Semnat, un elev! ” a scris pe pagina de Facebook , Alin Popoviciu.

Scrisoarea deschisă a fost distribuită masiv pe rețelele de socializare și intens comentată de internauții ce critică extrem de dur comportamentul lui Teodorovici și felicită atitudinea tânărului.

Sursă foto: adevărul.ro

Recommended For You

2 Comments

  1. Privind chipul inteligent si nobil al elevului si comparand obrazul ministrului DISCOTECA orlando, o moaca de feciorelnic de mahala nu mai am cuvinte. Romanii trebuie sa se fereasca ca dracu de tamaie sa mai puna stampila pe asemenea specimene de COTET.

  2. Asta și mulți alții !! Sunt niște GOLANI crescuți într-o Mahala, degeaba au făcut ei o școală, obiceiurile Mahalalei au rămas !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.