ACTUALITATE

Un europarlamentar a PSD a identificat cauza inundațiilor. E vorba de CM de Fotbal din Rusia

Europarlamentarul PSD, Ioan Mircea Pascu, este de părere că fenomenele climatice din aceste zile au fost influețate în contextul desfășurării Campionatului Mondial de Fotbal Rusia 2018. Mai precis, Pascu spune că Rusia a provocat ploile din această zonă: ,,A observat cineva că, de două săptămâni de când a început Cupa Mondială, pe toate stadioanele din Rusia europeană este soare, în timp ce in jur, mă refer la noi, la bulgari și la greci avem numai ploaie si furtuni?

Două săptămâni – și vor urma încă două, până la sfârșitul Cupei – Rusia se afla încontinuu într-o zonă de înaltă presiune atmosferică, iar cei din jur într-o zonă de presiune joasă …

Sunt convins ca este vorba exclusiv de efectele încălzirii globale … “, e precizarea europarlamentarului PSD.

Acesta este sprijinit în afirmațiile sale și de astronautul Dumitru Prunariu, care a răspuns:

,,Ce frumos si nevinovat gandești Puiu, dragă. Îmi amintesc când la Moscova în 1980 a fost Olimpiadă si era o vreme ploioasă, cu jumătate de oră înainte de deschiderea oficială deasupra stadionului moscovit s-a făcut senin și așa a ținut până după terminarea ceremoniei. Eram acolo în pregătire pentru zborul cosmic. Rușii s-au lăudat atunci cu tehologia cu rachete de alungare (sau provocare) a ploii.