ECONOMIC

Un mare producător de coniac a donat 100 000 măşti medicale spitalelor

Unul dintre cei mai cunoscuţi producători locali de coniac şi alte băuturi spirtoase a anunţat o donaţie de 100.000 de măşti medicale către spitale şi colaboratori ai companiei.

Alexandrion Group, cel mai mare producător și distribuitor de băuturi spirtoase din România, donează 100.000 de măști medicale de protecție spitalelor din România și angajaților și familiilor colaboratorilor săi, pentru a susține lupta împotriva COVID-19.

Donația Alexandrion Group, în aceste vremuri de restriște, vine în completarea multiplelelor acțiuni desfășurate prin intermediul Fundației Alexandrion, care derulează proiecte umanitare și de responsabilitate socială din 2003.

„Ne confruntăm cu o pandemie mondială fără precedent, care afectează toate aspectele vieții noastre. Protejarea sănătății și siguranței clienților noștri, familiilor lor, partenerilor și clienților noștri reflectă prioritatea noastră în aceste momente. Alexandrion Group rămâne dedicat valorilor și principiilor sale, prin responsabilitate, solidaritate și implicare activă. Am deplină încredere că, ajutându-ne și susținându-ne unul pe celălalt, precum și urmând recomandările privind siguranța, emise de guvern, vom reuși împreună în această luptă împotriva COVID-19. ”a declarat Stelios Savva, CEO Alexandrion Group.

„Alexandrion Group, cel mai mare producător şi distribuitor de băuturi spirtoase din România, donează 100.000 de măşti medicale de protecţie spitalelor din România şi colaboratorilor companiei, pentru protecţia angajaţilor şi familiilor acestora. Prin această acţiune, Alexandrion susţine lupta împotriva COVID-19”, a informat compania.   Donaţia Alexandrion Group, în aceasta perioadă dificilă, se numară printre multiplele acţiuni umanitare şi de responsabilitate socială, pe care compania le derulează prin intermediul Fundaţiei Alexandrion, ȋncă din 2003.

Alexandrion Group a început ca o afacere de familie.  În România compania a început acum aproape 20 de ani, când s-au lansat propriile produse. Vinarsul Brâncoveanu a fost creat în onoarea lui Constantin Brâncoveanu, cel care a adus pacea timp de 25 de ani în Țara Românească, iar aceasta ” ne obligă să nu facem niciodată rabat de la calitatea cu care ne-am obișnuit clienții și pe care avem obligația moarală să o respectăm” , precizează conducerea companiei.