Un primar al unui oraș a renunțat la organizarea Zilelor Orașului.

Primarul  orașului Dolhasca, județul Suceava, a decis  să renunțe la sărbătorirea Zilelor Orașului, pentru a avea cu ce să remedieze parțial distrugerile provocate de ploile abundente și inundații.

Decebal Isachi, primarul orașului Dolhasca, a anunțat că Zilele Orașului, ce urmau să aibă loc pe 18-19 august, nu mai pot fi sărbătorite anul acesta.

Buna ziua! Vreau să comunic o decizie pe care am luat-o astăzi după ce mi s-a comunicat suma de la Guvernul României și al tuturor românilor, pentru reabilitarea infrastructurii rutiere a podețelor calamitate în urma precipitațiilor abundente căzute în ultima perioadă. Orașul Dolhasca a primit generoasa sumă de 16000 lei, mulțumesc pe această cale celor care s-au gândit că acești bani sunt suficienți pentru a rezolva măcar în parte avariile care s-au constatat în urma vizitei în teren a comisiei mixte, Prefectura, ISU, SGA Suceava și a specialiștilor în drumuri, dar sunt buni si ăștia la ceva. Am luat decizia, pe care oricum aș fi luat-o, să propun în ședința de consiliu, rectificarea bugetului în vederea transferului de sume care au fost alocate pentru organizarea ,,Zilelor orașului Dolhasca” către repararea drumurilor de pe raza orașului și a satelor aparținătoare. Pentru cei care nu înțeleg această decizie o să postez imagini cu parte din aceste drumuri pentru a fi mai clar în acest sens. Vă mulțumesc pentru înțelegere și sper că la anul, dacă vremea ne ajută, vremurile și o să avem și bani în buget, să reușim să organizam acest eveniment împreuna cu dumneavoastră și pentru dumneavoastră. Vă doresc o zi bună tuturor!

Fotografia postată de Isachi Decebal.

Fotografia postată de Isachi Decebal.

Recommended For You

About the Author: Seserman Alin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.