Un primar al unui oraș a renunțat la organizarea Zilelor Orașului.

Primarul  orașului Dolhasca, județul Suceava, a decis  să renunțe la sărbătorirea Zilelor Orașului, pentru a avea cu ce să remedieze parțial distrugerile provocate de ploile abundente și inundații.

Decebal Isachi, primarul orașului Dolhasca, a anunțat că Zilele Orașului, ce urmau să aibă loc pe 18-19 august, nu mai pot fi sărbătorite anul acesta.

Buna ziua! Vreau să comunic o decizie pe care am luat-o astăzi după ce mi s-a comunicat suma de la Guvernul României și al tuturor românilor, pentru reabilitarea infrastructurii rutiere a podețelor calamitate în urma precipitațiilor abundente căzute în ultima perioadă. Orașul Dolhasca a primit generoasa sumă de 16000 lei, mulțumesc pe această cale celor care s-au gândit că acești bani sunt suficienți pentru a rezolva măcar în parte avariile care s-au constatat în urma vizitei în teren a comisiei mixte, Prefectura, ISU, SGA Suceava și a specialiștilor în drumuri, dar sunt buni si ăștia la ceva. Am luat decizia, pe care oricum aș fi luat-o, să propun în ședința de consiliu, rectificarea bugetului în vederea transferului de sume care au fost alocate pentru organizarea ,,Zilelor orașului Dolhasca” către repararea drumurilor de pe raza orașului și a satelor aparținătoare. Pentru cei care nu înțeleg această decizie o să postez imagini cu parte din aceste drumuri pentru a fi mai clar în acest sens. Vă mulțumesc pentru înțelegere și sper că la anul, dacă vremea ne ajută, vremurile și o să avem și bani în buget, să reușim să organizam acest eveniment împreuna cu dumneavoastră și pentru dumneavoastră. Vă doresc o zi bună tuturor!

Fotografia postată de Isachi Decebal.

Fotografia postată de Isachi Decebal.

Recommended For You

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.