Un senator avertizează Guvernul

Senatorul liberal, Florin Cîțu, avertizează Guvernul că va sesiza Comisia Europeană în cazul în care acesta va introduce  ,,taxa de solidaritate”. Textul începe foarte dur cu un familiar: ,,Tudose, te avertizez…!!!”.

,,Tudose, te avertizez…!!!

Domnule Prim- Ministru, deşi toate lumea în acest moment este concentrată pe înţelegerea efectului transferului contribuţiior de la angajator la angajat, în pachetul pe care greşit intenţionaţi să-l aprobaţi luni în şedinţa de guvern, se află şi taxa de “solidaritate”.

În opinia mea, aplicarea acestei taxe în forma pe care aţi prezentat-o aduce grave prejudicii mediului de afaceri din România. În plus, vă atenţionez şi de faptul că această taxă încalcă directive europene pe care România le-a transpus în legislaţie şi le respectă. Această taxă a fost introdusă prin legea 200/2006 ca urmare a directivelor Consiliului European nr.80/987/CEE şi nr.2002/74/CE.

Pe înţelesul dumneavoastră regimul şi destinaţia acestori bani sunt fixate de UE. Iată de ce, sub pretextul acestei taxe nu puteţi să colectaţi bani pe care să-i folosiţi pentru alimentarea bugetului de stat. Este interzis!!

În concluzie, eu, Florin Cîţu, senatorul PNL, vă avertizez că voi sesiza Comisia Europeană în cazul în care veţi introduce această taxă în forma pe care aţi prezentat-o.

Dacă nu ţineţi seamă de avertismentul meu, înseamnă că rămâneţi consecvent obiectivului dumneavoastră de a scoate România din UE.

Iată de ce, la mitingul din Piaţa Victoriei de astăzi, voi protesta şi împotriva acestei taxe ticăloase a dumneavoastră.

România nu este terenul de joacă al duetului Dragnea-Vâlcov.” ( sursa Facebook)

Recommended For You

About the Author: Seserman Marcel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.