ECONOMIC

Un tânăr, care a început două facultăţi, vinde legume, fructe şi… proză

George Joița este un ploieștean de 33 ani care a absolvit Colegiul Economic Virgil Madgearu, apoi a început două facultăți: Administrație publică în cadrul UPG Ploieșți și Marketing la USH. Știm cu toții cât de greu o duc studenții cu banii până intră în câmpul muncii.

Din dorința de a avea un job, certitudine pe care chiar și două diplome nu o pot garanta, George a renunțat la cele două facultăți și a ales să muncească.

Fotografia postată de Aprozărești.

Aprozărești este locul despre care au auzit toți ploieștenii. Soții Diana și George Joița au îmbinat cu succes pasiunea lor pentru legumele bunicii și dorința de a promova cultura prin lectură. Aprozărești conține mai înainte de toate PROZĂ și apoi legume+fructe proaspete.

Există o mulțime de magazine mici cu produse bune, dar de obicei sunt ascunse printre blocuri. Cine are timp să le încerce pe toate? Ne place să mergem la sigur, or gusturile nu se discută, mai ales când vine vorba de mâncare.

Fotografia postată de Aprozărești.

Din fericire pentru toți cei care trăiesc în Ploiești sau se aprovizionează de aici, există un domn pe nume George Joița și al său Aprozărești – un loc în care legumele și fructele sănătoase, cu adevărat bio și la un preț bun.

Cumpără legume sau fructe românești de minim 20 de lei și aPROZĂrești îți oferă o carte. Avem literatură, cărți de călătorie, de aventuri.

Fotografia postată de Aprozărești.