LIFESTYLE

Un tânăr din Palestina și-a vegheat mama bolnavă de la geamul spitalului

Un tânăr din Palestina, Jihad Al-Suwaiti, și-a dorit cu orice preț să fie alături de mama sa, grav bolnavă și internată în spitalul Hebron. Femeia, Rasmi Suwaiti, în vârstă de 73 de ani, suferea și de o boală cronică și a fost testată pozitiv pentru coronavirus, astfel că medicii i-au interzis fiului său să intre in spital, din cauza protocoalelor de siguranță.

Potrivit digi24, care citează publicația italiană Il Messaggero, tănărul de 30 de ani a decis să se cațere,  în fiecare seară, două etaje, până în dreptul secției de terapie intensivă unde se afla mama sa și să o vegheze de la fereastră.  Scena s-a repetat aproape o săptămână, până când femeia a pierdut lupta cu boala.  Femeia a murit după 5 zile de terapie intensivă. „Am fost cu ea în ultimele ei momente de viață și chiar înainte să o văd murind am înțeles că nu mai există nicio speranță”, a spus tânărul.

Povestea lui a emoționat toată comunitatea și nu numai. Diplomatul ONU Mohamad Safa a postat pe pe Twitter un mesaj în semn de omagiu pentru dragostea pe care a arătat-o tânărul pentru mama lui.