Un tânăr român, singurul absolvent european al Air Force Academy în 2019, felicitat de președintele SUA. Video

Petruț Ghiță este un tânăr pilot român care a absolvit celebra Air Force Academy din Statele Unite ale Americii, fiind singurul european care s-a numărat, în acest an, printre cei 989 absolvenți ai acestei instituții de învățământ, potrivit Adevărul. La ceremonia de absolvire, tânărul originar din Argeș a fost felicitat de Donald Trump căruia i-a oferit o insignă cu steagul României, pe care, președintele american a arătat-o publicului.

,,Doamnelor şi domnilor, sunt oficial absolvent al celei mai mari Academii a Forţelor Aeriene din lume! Şi peste asta, am avut onoarea să discut cu cel mai important om din lume, preşedintele Statelor Unite ale Americii, Preşedintele Donald J. Trump. Am putut să îi strâng mâna, să îi mulţumesc că permite studenţilor internaţionali să urmeze academia sa şi să îi ofer o insignă cu steagul României (pe care a şi arătat-o publicului).  Pot doar să sper că mi-am reprezentat ţara cât de bine am putut!” a scris pe Facebook  (sursă foto), tânărul pilot.

Nu mă interesează să stau în SUA. Prefer să mă întorc la locul meu, în România” a declarat pentru sursa citata, Petruț Ghiță.

Publicată de Petruț Ghiță pe Vineri, 31 mai 2019

Recommended For You

1 Comment

  1. Cinste familiei lui. Cu ochelari la varsta asta pilot… Nu stiu daca pe vremuri trecea de vizita medicala. Ce alte defecte de fabricatie mai are ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.