LIFESTYLE

Un tânăr român, singurul absolvent european al Air Force Academy în 2019, felicitat de președintele SUA. Video

Petruț Ghiță este un tânăr pilot român care a absolvit celebra Air Force Academy din Statele Unite ale Americii, fiind singurul european care s-a numărat, în acest an, printre cei 989 absolvenți ai acestei instituții de învățământ, potrivit Adevărul. La ceremonia de absolvire, tânărul originar din Argeș a fost felicitat de Donald Trump căruia i-a oferit o insignă cu steagul României, pe care, președintele american a arătat-o publicului.

,,Doamnelor şi domnilor, sunt oficial absolvent al celei mai mari Academii a Forţelor Aeriene din lume! Şi peste asta, am avut onoarea să discut cu cel mai important om din lume, preşedintele Statelor Unite ale Americii, Preşedintele Donald J. Trump. Am putut să îi strâng mâna, să îi mulţumesc că permite studenţilor internaţionali să urmeze academia sa şi să îi ofer o insignă cu steagul României (pe care a şi arătat-o publicului).  Pot doar să sper că mi-am reprezentat ţara cât de bine am putut!” a scris pe Facebook  (sursă foto), tânărul pilot.

Nu mă interesează să stau în SUA. Prefer să mă întorc la locul meu, în România” a declarat pentru sursa citata, Petruț Ghiță.