ACTUALITATE, DIN TRANSILVANIA

Universitatea ,,Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca va acorda în această săptămână 3 titluri de Profesor Honoris Causa și un titlu de Doctor Honoris Causa

Universitatea ,,Babeș-Bolyai” va decerna 3 titluri de Profesor Honoris Causa și una de Doctor Honoris Causa unor personalități remarcante. Ceremoniile de decernare a titlului Profesor Honoris Causa vor fi organizate în Aula Magna a Universității Babeş-Bolyai (Str. Mihail Kogălniceanu, nr.1).

Marți, 24 octombrie, de la ora 12.00, are loc ceremonia de decernare a titlului Profesor Honoris Causa domnului Prof. dr. Roger Eugene HAMLIN, Michigan State University, East Lansing, SUA.

Titlul este acordat în urma propunerii formulate de reprezentanţii Facultăţii de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din cadrul UBB.

Laudatio va fi prezentată de Prof. dr. Călin Emilian Hințea, Decan FSPAC.

Miercuri, 25 octombrie, de la ora 12.30, are loc ceremonia de decernare a titlului Profesor Honoris Causa domnului dr. Michael O’NEILL, Nottingham Trent University, UK.

Titlul este acordat în urma propunerii formulate de reprezentanţii Facultăţii de Studii Europene  din cadrul UBB.

Laudatio va fi prezentată de Conf. dr. Adrian Corpădean.

Miercuri, 25 octombrie, de la ora 11.00, are loc ceremonia de decernare a titlului Profesor Honoris Causa domnului prof. univ. dr. Alexandru Herlea, fost ministru al Guvernului României.

Titlul este acordat în urma propunerii formulate de reprezentanţii Facultăţii de Studii Europene  din cadrul UBB.

Laudatio va fi prezentată de Lect. dr. Radu ALBU-COMĂNESC

Joi, 26 octombrie, de la ora 12.00, are loc ceremonia de decernare a titlului Doctor Honoris Causa domnului Prof. dr. Fazakas Sándor, conducătorul școlii doctorale și al Consiliului Studenților Univesitare de Doctorat de la Debreceni Református Hittudományi Egyetem.

Titlul este acordat în urma propunerii formulate de reprezentanţii Facultăţii de Teologie Reformată din cadrul UBB.

Laudatio va fi prezentată de Conf. univ. dr. Lukács Olga.

 

VREMEA

Roubaix Nord-Pas-De-Calais France
Senin
Senin
5°C
Vânt: 22 km/h N