Uncategorized

Universitatea Cluj se alătură campaniei Beard Brothers pentru achiziționarea unei ambulanțe SMURD

Conducerea F.C. Universitatea Cluj a anunțat că,  începând de azi, la fiecare bilet vândut, va fi donat un leu campaniei “1.12 Wheels For Life” inițiată de Asociația Beard Brothers privind achiziționarea unei ambulanțe pentru SMURD Cluj.

“Împreună suntem Cluj! Se spune că unde-s mulți puterea crește, iar noi credem cu tărie că așa și este. Drept urmare, astăzi, avem plăcerea de a anunța parteneriatul dintre Beard Brothers și FC Universitatea Cluj. Totul pentru comunitate, așa că, începand de astăzi, FC Universtitatea Cluj donează câte un leu pentru fiecare bilet vândut. În plus, o urnă va fi amplasată la fiecare meci, pentru ca fanii “Șepcilor roșii” să poată dona, la rândul lor.Toate fondurile strânse merg spre campania 1.12Wheels For Life by Beard Brothers, care are ca scop achiziționarea unei ambulanțe pentru SMURD Cluj. De la comunitate pentru comunitate!“, a anunțat conducerea Universității Cluj

Președintele FC Univeristatea Cluj, Radu Constantea, a explicat că prin parteneriatul cu Beard Brothers se încearcă întoarcerea către comunitatea clujeană a spijinului pe care clubul îl primește. “A fost mereu misiunea noastră să fim mai mult decât un club de fotbal. Responsabilitatea socială este importanta pentru ceea ce înseamnă istoria, dar mai ales prezentul “U” Cluj. Prin parteneriatul cu Beard Brothers încercăm să întoarcem comunităţii clujene o parte din sprijinul pe care îl primim. Este un îndemn pe care îl adresez tuturor clujenilor care susţin Universitatea Cluj, de a sprijini cauzele pentru care luptă cei de la Beard Brothers”, a declarat Radu Constantea, preşedintele FC Universitatea Cluj.

Cornel Hoza, preşedintele Beard Brothers, a salutat gestul conducerii Universității Cluj de a se alătura campaniei  “1.12 Wheels For Life”. “Nu putem spune decât că ne bucură nespus de mult acest parteneriat. Este frumos să vezi că o comunitate, cum este cea a Universității, își unește forțele pentru a ajuta întreaga comunitate a Clujului. Le mulțumim prietenilor de la FC Universitatea Cluj că au decis să ne ofere o mână de ajutor și că împreună contribuim la conștientizarea și remedierea unei probleme reale. Cluj-Napoca suntem NOI!”, a precizat Cornel Hoza, preşedintele Beard Brothers.

Beard Brothers, probabil cel mai neconvențional O.N.G. din România, s-a înființat la Cluj în noiembrie 2013. “Suntem o frăție a bărboșilor cu spirit de inițiativă, care își doresc să schimbe mentalități prin implicarea activă în societatea civilă și care luptă împotriva stereotipurilor sociale și a discriminării de orice fel”, se descriu membrii asociaţiei.

FC Universitatea Cluj înseamnă în primul rând fotbal, însă clubul reprezintă mai mult decât atât în opinia brand managerului Mihai Moga. “Pentru mulţi, FC Universitatea Cluj înseamnă în primul rând fotbal, însă clubul reprezintă mai mult decât atât. Suntem parte din tot ceea ce înseamnă Cluj, iar responsabilitatea noastră depăşeşte cu mult graniţele sportului. Îi mulţumesc lui Cornel Hoza că ne-a primit în “frăţia bărboşilor”. Vom sprijini campaniile pentru Cluj ale celor de la Beard Brothers şi îi îndemn pe suporterii Universităţii să facă la fel. În plus, prin acest parteneriat vom expune brandul nostru unei noi generaţii de clujeni – una extrem de dinamică, dar şi atipică -, pe care vrem să o atragem alături de fenomenul “U”, a declarat Mihai Moga, brand manager FC Universitatea Cluj.

sursa: http://infocluj.eu/