Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca derulează un proiect de un milion de euro în vederea creşterii ofertei educaţionale

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca, în calitate de Beneficiar, împreună cu Asociația Center for Health Research (CHR), în calitate de Partener, anunță lansarea în data de 14 martie 2019 a Proiectului „Educație și formare competitivă pe piața muncii – EduForm”.

Obiectivul general al proiectului, care se desfășoară pe o perioadă de 30 luni (8 februarie 2019 – 7 august 2021) și este în valoare totală de 5.845.294,54 lei, cu co-finanțarea Uniunii Europene în valoare de 4.968.500,36 lei, constă în creșterea și diversificarea atractivității ofertei educaționale a USAMV Cluj-Napoca, precum și a relevanței acesteia pe piața muncii.

Proiectul ”Educație și formare competitivă pe piața muncii – EduForm”, cod SMIS 121643, este desfășurat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, Axa Prioritară 6 Educație și competențe, Prioritatea de investiții 10.ii Îmbunătățirea calității și eficienței și accesul la învățământul terțiar și a celui echivalent în vederea creșterii participării și a nivelului de educație, în special pentru grupurile defavorizate, apelul ”Măsuri de optimizare a ofertelor de studii din învățământul superior în sprijinul angajabilității”.

Orice informații suplimentare pot fi solicitate managerului de proiect Conf. dr. Ioana Roman (e-mail ioana.roman@usamvcluj.ro).

Lansarea proiectului va avea loc în data de 14 martie 2019, de la ora 14.00, în Amfiteatrul ”Regina Maria” din cadrul Institutului pentru Științele Vieții, aflat în campusul nostru.

Recommended For You

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.