LIFESTYLE

UNTOLD pune Clujul pe harta lumii

Untold ocupă un loc onorabil la nivel mondial într-un clasament alcătuit de primii 100 de DJ din lume. Festivalul le-a luat fața unor evenimente de mare tradiție, precum Sziget, Coachella, sau Burning Man.

„Echipa publicaţiei internaţionale DJ MAG, specializată în festivaluri de muzică electronică şi responsabilă de clasamentul anual Top 100 DJ, a realizat un nou sondaj şi a întrebat o sută dintre cei mai buni DJ din lume care sunt festivalurile lor preferate. Pentru noul sondaj, Top 50 Festivals, voturile au venit chiar de la DJ-i, iar după colectarea voturilor a fost întocmit şi clasamentul în care Untold a intrat în Top 10, ocupând un onorant loc 8, în preferinţele DJ-ilor din prima ligă. Astfel, Untold a devansat festivaluri cu tradiţie în lumea celor mai bune festivaluri de muzică din lume, cum ar fi Coachella, Burning Man, Sziget, Parookaville sau Mysteryland”, au declarat organizatorii Festivalului Untold, potrivit mediafax.ro.

Anul acesta, Festivalul Untold are loc în perioada 1-4 august, la Cluj-Napoca. Abonamentele pentru cele patru zile de festival se pot achiziționa de pe untold.com. Armin van Buuren, Martin Garrix, David Guetta, Dimitri Vegas&Like Mike, Steve Aoki, 3 Are Legend, Tinie Tempah sau Busta Rhymes sunt doar câteva dintre numele uriașe care vor încinge atmosfera pe Cluj Arena în această vară.

sursa: monitoruldecluj.ro