USAMV Cluj-Napoca magazin produse locale
DIN TRANSILVANIA

USAMV Cluj-Napoca a deschis al doilea magazin, cu produse din fermele și stațiunile proprii

Distribuire articol:

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca anunță deschiderea celui de-al doilea magazin, în care comercializează produse din Ferma Cojocna, Stațiunea de Cercetări Horticole (SCH) și de la partenerii locali.

Între produsele comercializate se numără, ca și la magazinul din campus, ouă, lapte, iarturi și alte lactate, patiserii, pâine, precum și mărfuri provenite de la partenerii locali (ulei, miere, sucuri naturale etc).

Am investit în amenajare aproximativ 15.000 de euro, fonduri provenite din veniturile generate de primul magazin, deschis în februarie 2019. Dorim să ne menținem direcția stabilită de la început, cu lanțul scurt de aprovizionare spre comunitatea clujeană, cu produse locale și proaspete, care să ajungă cât mai repede din ferme la clienți, fără intermediari, a precizat Directorul general administrativ al USAMV Cluj-Napoca, Ec. Dr. Lucian Naș.

Programul de funcționare al noului magazin este zilnic, de luni și până vineri, între orele 8.00 – 16.00.

Trecem cu toții printr-o perioadă dificilă în ultimele două luni și, cu atât mai mult, dorim să le mulțumim clujenilor pentru încrederea pe care ne-au acordat-o și să ne exprimăm bucuria pentru că se îndreaptă spre produsele noastre și ale partenerilor locali, și se alătură astfel demersului universității de a încuraja alimentația sănătoasă, a mai declarat Ec. Dr. Lucian Naș.

Este posibil ca imaginea să conţină: în aer liber

Magazinul este situat în Cartierul Gheorgheni, la capătul străzii Liviu Rebreanu și al liniilor de autobuz 33 și 48.


Distribuire articol: