USR adună idei de la cetățeni pentru programul de guvernare

Uniunea Salvați România organizează marți, 3 iulie, de la ora 19:00, un eveniment în care anunță rezultatele campaniei de consultare civică ,,USR e vocea ta!” și lansează strângerea de idei pentru primul program de guvernare participativ din România.

Puteți urmări LIVE evenimentul pe pagina de Facebook Uniunea Salvați România – USR.

Președintele USR Dan Barna, alături de Cristian Ghinea și Claudiu Năsui, membri ai Biroului Național, vor răspunde la întrebările voastre pe tema campaniei de consultare și a programului de guvernare participativ.

Ce înseamnă program de guvernare participativ? Timp de trei luni de zile, așteptăm idei și sugestii din partea voastră, care vor fi dezbătute și votate în partid pentru a fi incluse în programul de guvernare al USR.

USR este primul partid care a inițiat o campanie de consultare pe tema nevoilor cetățenilor. Am vrut să știm ce înseamnă pentru români o bună guvernare și ce așteptări au de la USR. În perioada decembrie 2017 – martie 2018, au fost completate peste 10.000 de chestionare și marți o să împărtășim cu voi rezultatele.

În cadrul evenimentului, vor fi prezentate de asemenea zece schimbări de paradigmă pe care USR le propune ca start al dezbaterii pe tema programului de guvernare și care au fost elaborate în urma dialogului cu cetățenii și a activității în grupurile de lucru din USR.

Recommended For You

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.