USR: Bugetul minciunii și distrugerii României! Video

Uniunea Salvaţi România a susţinut o conferință de presă cu președintele Dan Barna, deputatul Claudiu Nasui și președintele USR București Roxana Wring. USR a analizat proiectul de buget pentru 2019 și a prezintat principalele concluzii:
Veniturile pe care se bazează sunt aberante. Guvernul estimează o creștere economică de 5.5% (față de 4% anul trecut). Dacă am fi avut un guvern performant poate că puteam spera la o creștere de 2-3%. Însă efectele OUG-ului fiscal au anihilat orice speranță de creștere – în mediul privat investițiile sunt blocate, în multe sectoare se pregătesc disponibilizări, creditarea băncilor scade dramatic.

Creșterile de cheltuieli sunt imposibil de susținut. PSD promite că vor crește cu 28-30% salariile bugetarilor și cheltuielile sociale. Chiar mai mult decât în 2018. De unde? În spitale și scoli nu mai sunt bani nici măcar pentru pixuri și nimeni nu mai finanțează statul roman. Teodorovici ne spune că mai are 6 luni în rezerva de urgență, însă banii de fapt se vor termina mult mai repede. Cum putem susține în 2019 salarii deja duble față de mediul privat? Nu există țară în lume cu o asemenea situație.

Cifre aiuritoare despre investițiile publice. De la învestire, acest Guvern atinge record după record (negativ!) în ce privește nivelul investițiilor publice, în condițiile în care analiștii și mediul de afaceri consideră că aceasta este singura cale de urmat pentru o creștere economică sănătoasă și care să se reflecte și în nivelul de trai al populației.

Bugetul minciunii și distrugerii României

Bugetul minciunii și distrugerii României!Conferință de presă cu președintele Dan Barna, deputatul Claudiu Nasui și președintele USR București Roxana Wring. USR a analizat proiectul de buget pentru 2019 și vă prezintă principalele concluzii: ❌Veniturile pe care se bazează sunt aberanteGuvernul estimează o creștere economică de 5.5% (față de 4% anul trecut). Dacă am fi avut un guvern performant poate că puteam spera la o creștere de 2-3%. Însă efectele OUG-ului fiscal au anihilat orice speranță de creștere – în mediul privat investițiile sunt blocate, în multe sectoare se pregătesc disponibilizări, creditarea băncilor scade dramatic.❌Creșterile de cheltuieli sunt imposibil de susținutPSD promite că vor crește cu 28-30% salariile bugetarilor și cheltuielile sociale. Chiar mai mult decât în 2018. De unde? În spitale și scoli nu mai sunt bani nici măcar pentru pixuri și nimeni nu mai finanțează statul roman. Teodorovici ne spune că mai are 6 luni în rezerva de urgență, însă banii de fapt se vor termina mult mai repede. Cum putem susține în 2019 salarii deja duble față de mediul privat? Nu există țară în lume cu o asemenea situație.❌Cifre aiuritoare despre investițiile publice De la învestire, acest Guvern atinge record după record (negativ!) în ce privește nivelul investițiilor publice, în condițiile în care analiștii și mediul de afaceri consideră că aceasta este singura cale de urmat pentru o creștere economică sănătoasă și care să se reflecte și în nivelul de trai al populației.usr.ro/inscriere#FaraPenali

Publicată de Uniunea Salvați România – USR pe Vineri, 1 februarie 2019

Recommended For You

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.