USR condamnă operaţiunea de intoxicare a PSD care compromite imaginea unei campioane

USR condamnă vehement operaţiunea de intoxicare a PSD care distribuie pe Facebook afişe de propagandă care susţin că Simona Halep a fost huiduită pe Arena Naţională, nu Gabriela Firea. Această operaţiune demonstrează că PSD este un partid dispus să batjocorească valorile României pentru a salva imaginea liderilor politici.

,,Azi, 13 iunie, ar trebui să ne amintim de golanii din Piaţa Universităţii. Oameni cu simţ civic care în 1990 au ieşit în stradă să lupte pentru democraţie. Astăzi, oamenii care ies în stradă să lupte pentru acelaşi ideal sunt numiţi şobolani de Liviu Dragnea. Pentru că PSD este urmaşul PCR şi în continuare doar mimează democraţia, dar de fapt încearcă să instaureze din nou dictatura în România. Fără nicio exagerare! Şi nu putem accepta asta!”, a declarat preşedintele USR Dan Barna.

Pe 13 iunie, în urmă cu 28 de ani, Ion Iliescu şi FSN-ul chemau minerii în Bucureşti, pentru a ,,restabili ordinea” între ,,golanii” din Piaţa Universităţii. Ordinea în care nimeni nu crâcnea, doar executa comenzile partidului-stat. 28 de ani mai târziu, PSD-ul, urmaş al FSN-ului de atunci, pune în mişcare o odioasă maşină de propagandă pe internet, în care să arate că albul e negru, iar lumea a huiduit-o pe Simona Halep, iar nu pe Gabriela Firea. Aşa se face că, pe paginile mai multor filiale PSD, apar postări mincinoase, ba chiar şi un filmuleţ cu sunetul editat, ca lumea să creadă minciuna incalificabilă.

USR condamnă ferm răspândirea de fake news, cu atât mai mult când la mijloc este imaginea unui campion versus cea a unui impostor. Gabriela Firea este cel mai incompetent primar pe care l-a avut Bucureştiul în ultimii ani, iar singura ei preocupare este imaginea personală, în vreme ce Capitala se prăbuşeşte sub noi. Nu există niciun fel de justificare pentru mizeria făcută de PSD aseară şi nu ar trebui să se repete niciodată!

Recommended For You

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.