POLITICĂ

USR şi PLUS Sector 1 au încheiat un acord pentru alegerile locale din iunie 2020

Ieri, 6 martie 2020, USR şi PLUS Sector 1 au încheiat un acord pentru alegerile locale din iunie 2020. Conducerile cele două filiale au agreat, cu unanimitate, protocolul de colaborare care prevede lista de candidaţi pentru Consiliul Local al Sectorului 1.

Lista va fi deschisă de Diana Buzoianu, preşedinta PLUS Sector 1. Cei doi viceprimari propuşi prin acordul birourilor reunite ale ambelor filiale sunt Diana Buzoianu şi Oliver Păiuşi.

“Lista de consilieri locali pe care o propunem cetăţenilor Sectorului 1 are o componenţă echilibrată. Avem oameni cu experienţă care luptă de ani cu sistemul, avem oameni tineri şi plini de energie, cu specializări diverse şi opinii fundamentate. Nu mai vrem să asistăm la o majoritate în Consiliul Local care votează fără să citească proiectele de hotărâre, care mimează democraţia locală în detrimentul tuturor. Cu aceasta echipă de consilieri în Sectorul 1, vom schimba practicile care ne ţin în subdezvoltare de 30 de ani”, asigură Clotilde Armand, candidatul Alianţei USR PLUS la Primăria Sectorului 1 şi preşedinta filialei USR Sector 1.

“A venit momentul să ne luptăm pentru un Sector 1 care să fie, real, al nostru. A venit momentul să luptăm pentru aceleaşi standarde de viaţă ca în celelalte capitale europene cu ale căror resurse deja ne putem compara. De 30 de ani trăim într-o logică condusă de interesele unor grupuri restrânse. În câteva luni putem să spunem, împreună, că ne-am săturat.”, a declarat Diana Buzoianu, preşedinta filialei PLUS Sector 1.

Echipa USR PLUS doreşte să ofere cetăţenilor Sectorului 1 alternativa pe care o aşteaptă de la o clasă politică nouă şi responsabilă: “Am făcut pasul în politică pentru a crea schimbarea pe care ne-o dorim, convinşi fiind că numai prin implicare directă putem avea impact. Credem că locuitorii celui mai bogat sector al unei capitale europene merită să se bucure de standardele europene ale secolului 21. În perioada următoare vă vom prezenta în detaliu candidaţii Alianţei USR PLUS şi programul de guvernanţă locală pe care îl propunem locuitorilor din Sectorul 1”.