POLITICĂ

USR și PNL vor demiterea ministrului Turismului

USR și PNL au inițiat o moțiune simplă pentru demiterea ministrului Turismului. Astăzi se dezbate în Senat și așteptăm cu interes să aflăm cu ce se laudă Bogdan Gheorghe Trif, precizează USR pe pagina de facebook.

“Bogdan Gheorghe Trif. Ați auzit acest nume?

Este ministrul Turismului în Guvernul PSD-ALDE. Probabil nu ați auzit, pentru că Bogdan Gheorghe Trif are ZERO rezultate în domeniu.
Să luăm un exemplu din eternul și fascinantul ”program de guvernare”. Au trecut doi ani deja de când coaliția de guvernare promitea „dezvoltarea turismului balnear prin investiții în infrastructura rutieră și crearea bazelor de tratament, promovarea turismului prin ghiduri și informații de călătorie, creșterea vizibilității internaționale a destinațiilor țării noastre”. Ce a făcut ministrul Trif pentru dezvoltarea turismului balnear? Ce a făcut ministrul turismului pentru ca Băile Herculane să nu mai fie o ruină? Fix ZERO”, se întreabă reprezentanții USR.
Aceștia menționează că “turismul nu se dezvoltă cu vorbe, se dezvoltă cu autostrăzi, cu trenuri moderne, cu hoteluri renovate și restaurante primitoare, cu plaje curate, cu sute de kilometri de pârtii de schi, cu personal calificat. Un brand turistic nesusținut de realitate este o doar o minciună scumpă. A venit momentul ca domnul Bogdan Trif să confrunte realitatea și să fie demis”.