ULTIMA ORĂ, ACTUALITATE, POLITICĂ

USR vrea alături de partidul lui Dacian Cioloș

Distribuire articol:

Președintele USR, Dan Barna, aflat la Sibiu pentru a participa la campania ,,Fără penali în funcții publice”, a salutat apariția partidului Mișcarea România Împreună, inițiat de fostul premier Dacian Cioloș. Acesta vede un drum comun al celor două formațiuni, fiind de aceeași parte a baricadei.

,,Singura șansă de politică decentă în România sunt oamenii valoroși.

Prietenii noștri din RO100 au depus ieri actele pentru înființarea unui nou partid politic. Le dorim succes. Cu cât avem mai mulți oameni buni în politică, cu atât avem mai multe șanse să salvăm România de corupție și sărăcie. În continuare cred că drumul lui Dacian Cioloș, al lui Vlad Voiculescu și al celorlalți colegi din RO100 este comun cu al USR.

Modalitățile și momentul când vom începe să-l parcurgem ține exclusiv de înțelepciune noastră. Suntem siguri că în perioada următoare vom găsi cele mai inspirate soluții de colaborare.

Și poate coincidența lansării campaniei inițiate de USR #fărăpenali exact în aceste zile când colegii de la RO100 au făcut pasul intrării în politică nu este numai o întâmplare.

Am deschis partidul iar rezultatele nu întârzie să apară. Azi, la debutul campaniei de strângere de semnături au fost sute de membri USR și voluntari în stradă să strângă semnături și să vorbească cu oamenii.

Implicare, asumare și colaborare. Aceasta e singura direcție”, a precizat președintele USR.


Distribuire articol: