LIFESTYLE

Vama şi Tudor Chirilă va concerta pentru toţi absolvenţii promoţiei 2020. Când va avea loc evenimentul

În aceste săptămâni absolvenţii claselor a VIII-a şi a XII-a, dar şi stundeţii din anii terminali erau cuprinşi de două feluri de emoţii. Emoţia susţinerii examenelor de bacalaureat, licenţă şi evaluare naţională, dar şi bucuria şi emoţia absolvirii, care se încheia cu întâlniri şi banchete tradiţionale.

Într-un an toate au fost date peste cap de pandemia de coronavirus, iar majoritatea evenimentelor se desfăşoară în spaţiul virtual, online.

În acest context, formația Vama vine cu o surpriză pentru cei în an terminal, și pentru profesori, deopotrivă: Absolvirus Party.

Evenimentul va avea loc joi, 18 iunie, începând cu ora 19:00. Evenimentul va putea fi urmărit online în direct pe canalele de social media Vama și Tudor Chirilă, Kiss FM și protvplus.ro. La Absolvirus Party vor putea fi ascultate cele mai cunoscute piese ale trupei Vama, dar și o variantă originală a imnului absolvenților, Gaudeamus Igitur.

Petrecerea online le va oferi tinerilor ocazia de a intra în contact cu profesorii și colegii, cărora le pot transmite mesaje electronice până în ziua evenimentului, pe www.vamamusic.ro. Cei mai norocoși vor avea chiar ocazia de a intra live prin intermediul aplicațiilor online și de a face o dedicație celor care le-au fost alături în anii de studiu.

Tudor Chirilă: “Ar fi păcat ca această generație să nu aibă o amintire la care să se raporteze peste ani”

“Dacă trăim într-o lume în care empatia ar trebui să guverneze, iar grija pentru celălalt ar fi motorul unei lumi mai bune, ar trebui să ne gândim că generația de copii care termină școala sau facultatea a fost privată de o despărțire care avea un aspect formal – ceremonia de absolvire și unul informal – banchetul.

Trebuie să fie dureros să nu poți să-ți iei “La revedere” așa cum se cuvine, mai ales că asta e o perioada de care te desparți, e sfârșitul copilăriei sau al adolescenței, e intrarea în viața. Astea sunt lucruri care te marchează si ne-am gandit că ar fi păcat ca această generație să nu aibă o amintire la care să se raporteze peste ani. Nu avem pretenția că vom reuși, dar ne dorim ca această amintire să fie cadoul nostru pentru ei: Absolvirus Party 2020″, a declarat Tudor Chirilă.

Absolvirus Party va putea fi urmărit online pe 18 iunie, de la ora 19:00, pe paginile de YouTube și Facebook Vama și Tudor Chirilă.

sursa:infomusic.ro