Vasile Hăşmăşan, un antreprenor din Dej, ridică o fabrică de produse igienico-sanitare cu 80 de milioane de euro

MG TEC Industry, companie fondată anul acesta de antreprenorul Vasile Hăşmăşan, va ridica de la zero o fabrică de produse absorbante şi produse igienico – sanitare de larg consum, în care va investi peste 370 de milioane de lei (80 mil. euro), din care 150 de milioane de lei au fost obţinuţi ca ajutor de stat, informează zf.ro.

„Ca investitor român, am aflat de posibilitatea dez­voltării unui proiect cu ajutor de stat. Mai mult, dorinţa Guvernului de a ajuta companiile cu capital integral românesc să se dezvolte şi să fie competitive atât pe plan naţional, cât şi internaţional a reprezentat un imbold“, a spus pentru ZF Gabriel Chender, director general al MG Tec Industry, un executiv cu peste 20 de ani de experienţă în industria hârtiei şi a reciclării deşeurilor.

Fabrica va fi localizată în Dej, oraş cu tradiţie în ceea ce priveşte producţia de produse igienice. „După prima punere în funcţiune, compania va avea o cifră de afaceri de aproximativ 35 milioane de euro, iar la finalul investiţiei va dezvolta o cifră de afaceri de 75 milioane euro“.

Recommended For You

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.