Vezi proiectele aprobate în ședința Consiliului Județean

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea atribuirii unor licențe de traseu pentru servicii de transport public județean de persoane prin curse regulate speciale.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea participării Județului Bistrița-Năsăud, în calitate de partener, la implementarea proiectului „Centrul de Informare Europe Direct Bistriţa”.

3. Proiect de hotărâre privind constituirea comisiilor de evaluare şi de soluţionare a contestaţiilor în vederea evaluării anuale a managementului la Biblioteca Judeţeană „George Coşbuc” Bistriţa-Năsăud şi Centrul Judeţean pentru Cultură Bistriţa-Năsăud.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei şi a statului de funcţii ale Centrului Judeţean pentru Cultură Bistriţa-Năsăud.

5. Proiect de hotărâre privind încetarea asocierii între Consiliul Județean Bistrița-Năsăud și Consiliul Local al Comunei Dumitrița, realizată în vederea implementării proiectului ,,RECONSTRUCŢIA ECOLOGICĂ FORESTIERĂ PE TERENURI DEGRADATE ÎN PERIMETRUL DE AMELIORARE DUMITRIŢA (58,76 HA), COMUNA DUMITRIŢA, JUDEȚUL BISTRIȚA-NĂSĂUD”.

6. Proiect de hotărâre privind participarea judeţului Bistriţa-Năsăud ca asociat în S.C. ”LDP Security” S.R.L. Bistriţa.

7. Proiect de hotărâre privind acordul de principiu pentru înfiinţarea Clubului Sportiv “GLORI,, 2018” Bistriţa-Năsăud.

foto facebook Emil Radu Moldovan

Recommended For You

About the Author: Seserman Alin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.