ACTUALITATE

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, audiat după ce a mințit în fața anchetatorilor privind protestul din 10 august

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a fost audiat luni la Parchetul General după ce a declarat în mass-media că la prima declarație în fața anchetatorilor a mințit în legătură cu protestul din 10 august 2018. Astfel, miercuri, nemulţumit de intenţia PSD Bucureşti de a-i retrage sprijinul politic, Bădulescu a susţinut că a minţit la Parchet în legătură cu ntervenția Jandarmeriei la 10 august 2018.

Luni, 4 februarie 2019, la intrarea la Parchetul General, Bădulescu părea că nu-și mai aduce aminte declarația cu privire la ceea ce declarase anterior în legătură cu faptul că a mințit la Parchet în prima declarație, declarând la ieșirea de la audieri că a fost vorba de o metaforă care să determine un vector de imagine, lucru pe care l-a insinuat și la intrarea la Parchet:

,,Adevărul îl vor stabili procurorii. Ne auzim după ce termin. Ceea ce le voi declara azi nu are legătură cu declarația pe care am dat-o, este în completarea acestui lucru. Am mai spus și repet, credeți că dacă eu aș fi făcut o declarație în genul ,,mai am niște completări”, sforarii care sunt în spatele unor trusturi de presă v-ar mai fi lăsat să fiți aici?”, a spus Bădulescu, potrivit Mediafax.