ACTUALITATE

Viceprimarul Cristian Niculae: ,,Centrul istoric trebuie să devină un loc de atracție pentru cetățenii orașului”. Așa e. Trebuie să devină, fiindcă nu e

De acord. Trebuie să devină, fiindcă nu e.

Viceprimarul orașului Bistrița, Cristian Niculae descoperă frumusețile orașului pe zi ce trece. După zece ani cu Ovidiu Crețu primar, ne dorim un centru atractiv. Așa. Nu este atractiv. El poate deveni atractiv. Dar pentru asta e nevoie de oameni cu viziune și care să înțeleagă administrația și comunitatea secolului XXI. Viceprimarul Niculae își dorește, noi ne dorim, Ovidiu Crețu își dorește și el. După un deceniu cu Ovidiu Crețu ne dorim. E bine și așa. Dar n-ar fi mai bine să lăsăm pe unii care și fac ceva? Oare n-ar trebui să punețiun pic mâna pe carte și să învățați un pic, domnule viceprimar? Nu credeți că v-ar prinde bine vreo două mandate de consilier local să prindeți un pic cum stă treaba? Oricum poziția de viceprimar nu prea vă convine. Așa ați declarat în urmă cu puțin timp.

Domnule viceprimar, dumneavoastră vreți să revitalizați centrul orașului cu ,,RetailLink-Rethinking retail in cities”? Adică puneți trei mese lângă Biserica Evanghelică, aducem o formație, care și la această oră cântă în fața a șase comercianți și trei angajați ai poliției locale și dumneavoastră ne spuneți că așa revitalizați centrul orașului? Sperăm că e o glumă în avans de 1 aprilie și veți reveni la realitate.

,,Centrul Istoric al municipiului Bistrița trebuie să devină un loc de atracție pentru cetățenii orașului, dar și pentru turiștii care vin să ne viziteze orașul.

Pentru realizarea acestui obiectiv, Primăria Bistrița, împreună cu cei care desfășoară activități comerciale în această zonă a orașului a derulat un proiect finanțat din fonduri europene, pentru revitalizarea centrului istoric, numit ,,RetailLink-Rethinking retail in cities” ( Regândirea comerțului în orașe). Administrația publică trebuie să sprijine orice activitate care duce la îmbunătățirea imaginii orașului, a modernizării și dezvoltării lui. Succes tutor în proiectele actuale și viitoare !”, a menționat viceprimarul.

Imaginele sunt realizate în momentul de vârf al evenimentului când erau adunate în jur de cincisprezece presoane.

Fotografia postată de Cristian Marius Niculae-Viceprimar al Municipiului Bistrița.

Fotografia postată de Cristian Marius Niculae-Viceprimar al Municipiului Bistrița.