Viceprimarul Niculae a uitat de bugetul orașului și ne povestește de ,,Diabetul Zaharat de tip 2”

Viceprimarul Cristian Niculae n-a reușit să aducă pe nimeni din municipiul Bistrița l-a dezbaterea publică privind bugetul orașului, el fiind ocupat cu alte probleme. Una dintre ele este participarea la evenimentele create de femeile socialiste ale organizației Bistrița-Năsăud. În toată această perioadă, viceprimarul Cristian Niculae s-a remarcat spunând că pârtia nu se va va deschide, lucru infirmat imediat de primar, care a redeschis de altfel pârtia Cocoș. Sigur nu pentru mult timp, fiindcă se încheie cu ninsoarea în acest an.

Fotografia postată de Cristian Marius Niculae-Viceprimar al Municipiului Bistrița.

,,Am răspuns în această după-amiază invitației colegelor mele din Organizația Femeilor Social Democrate, de a participa la evenimentul-dezbatere inițiat de către doamna doctor Ana-Gabriela Seni, Vicepreședinte PSD municipiul Bistrița și doamna Adriana-Ramona Salak, președinte OFSD municipiul Bistrița, al cărui temă a fost ,,Diabetul Zaharat de tip 2”.

Doresc să felicit toate doamnele implicate în organizarea evenimentului, deoarece tema abordată este de mare interes și totodată de actualitate, diabetul zaharat de tip 2 fiind o boală care afectează foarte mulți oameni și care are repercursiuni deloc neglijabile asupra sănătății celor suferinzi.

A fost o ocazie pentru participanții la dezbatere să afle multe informații venite direct de la specialiști despre riscurile la care se expun ducând o viață nesănătoasă și, bineînțeles, un prilej să își completeze cunoștințele referitoare la modul în care se poate preveni instalarea acestei boli perfide, cu urmări de multe ori ireversibile.

Mulțumim frumos colegei noastre, doamna medic specialist endocrinolog Alina Filip, precum și doamnei doctor Ramona Ștefan, doctor în științe medicale, medic specialist diabet, nutriție și boli metabolice, care au sensibilizat audiența prin expunerile lor.

Felicitări organizatorilor, dar și participanților, care au ales să petreacă două ore într-un mod plăcut și totodată folositor, îmbunătățindu-și educația în domeniul sănătății !”, e postarea viceprimarului Niculae.

Trecem peste limbajul anilor `60 al viceprimarului și le punem din nou întrebarea acestor inspectoare din cadrul inspectoratului școlar. Chiar nu le este rușine acestor profesoare, care fac de râs educația din România?

Fotografia postată de Cristian Marius Niculae-Viceprimar al Municipiului Bistrița.

Fotografia postată de Cristian Marius Niculae-Viceprimar al Municipiului Bistrița.

Fotografia postată de Cristian Marius Niculae-Viceprimar al Municipiului Bistrița.

foto: pagina facebook viceprimar Cristian Niculae

Recommended For You

About the Author: Seserman Alin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.