DIN TRANSILVANIA

Viceprimarul PSD, Cristian Niculae, adună copiii în şcoli pentru amuzamentul tineretului PSD-ist

Viceprimarul PSD, Cristian Niculae ne-a demonstrat astăzi că face parte din sistemul PSD, adică deja se crede un mare ales al neamului şi are impresia că poate dirigui în numele nostru. Domnule Niculae sunteţi unul dintre consilierii locali ai oraşului şi încă n-aveţi un mandat la activ. Ne aşteptam la un pic de smerenie că sunteţi de la ţară, dar se pare că baronul roşu vă împinge tare în faţă. Pus pe liste de baronul Radu Moldovan, împotriva voinţei lui Ovidiu Creţu, Niculae a învăţat repede tainele politicianului, care spune mereu de toate şi nu face nimic. Mai mult decât atât se dă iniţiator al unor proiecte, deşi nu a avut nicio legătură cu tot ce înseamnă Bistriţa până în 2016, când a avut loc botezul PSD-ist. Aşadar Niculae până după vârsta de 45 de ani, n-a avut nicio legătură, absolut nicio legătură cu viaţa oraşului, iar astăzi ţine tuturor lecţii de patriotism, de ataşament faţă de comunitate, de ce avem de făcut, în ton cu şeful său de CJ BN.

Ieri, 18.12.2018, Niculae a fost împreună cu tineretul socialist al PSD în localitatea Slătiniţa. Tineretul PSD a dat buzna în şcoala din localitate sub autoritatea lui Niculae şi s-au dat “spiriduşii lui Moş Crăciun” de parcă instituţiile publice le aparţin acestor urmaşi ai lui Liviu Dragnea. În sistem comunist, copiii şi educatoarele au fost aduşi în faţa tineretului  PSD-ist, pentru a le cânta tinerilor PSD şi lui Niculae.

După cheful de la Slătiniţa, Niculae a ajuns în oraş şi a început să pozeze străzile oraşului. La amiază, soarele a topit toată zăpada, iar Niculae a transmis un mesaj către bistriţeni în care îşi arăta vitejia în faţa viscolelor şi a codului galben de ninsori, după cum ne spune în postarea publicată. Bistriţa a trecut prin mari greutăţi în aceste zile, după părerea viceprimarului. Domnule viceprimar, la dumneavoastră în localitatea Coşbuc, acolo la munte, nu aţi avut zăpadă?

De altfel, bulevardele au fost curăţate de dimineaţă de mașinile au dat-o la o parte. Pe străzile adiacente zăpada era așa cum a căzut și nimeni n-a intervenit nicăieri.

Domnule viceprimar, sunteţi de meserie pădurar şi ar trebui să fiţi mai smerit. Fiți un pic mai civilizat și nu mai păcăliți lumea. Am văzut că nu vă ajunge timpul pentru a participa, în timpul programului de lucru, la chefurile tineretului socialist, pentru a asculta colinde pe oriunde prin oraș și să dați cadouri în numele bistrițenilor, din banii bistriţenilor, în loc să vă faceți treaba. Și chiar dacă se intervenea, trebuia să lăsați lumea să zică, eventual. Un demnitar adevărat nu face poze toată ziua cu “marile realizări”, ci își face treaba.

Fotografia postată de Nota BN.

Imagini cartier Plopilor domnule viceprimar. 18. 12. 2018. Ora 12.30, în timp ce dumneavoastră chefuiaţi cu tineretul PSD-ist.

Şi pentru că aţi găsit trotuare curate, care erau probabil al vreunui bistriţean harnic, am zis să treceţi prin faţă pe la Colegiul Naţional Liviu Rebreanu, pentru a vedea cum aţi curăţat troturele în centrul oraşului.

Domnule viceprimar, nu vă e ruşine?

O să redăm şi postarea dumneavoastră deşi nu se califică pentru ziarul nostru, dar totuşi e bine ca lumea să vadă cât de înghesuit şi cât de ceauşist vorbiţi

“Tinerii sunt cei care vor duce mai departe ceea ce noi am început și sunt sigur că tinerii din organizația municipală a TSD vor face acest lucru, cu asumare, altruism și simț de răspundere!

Îmi dovedesc acest lucru în fiecare zi și mi-au dovedit-o și azi, prin acțiunea frumoasă pe care au făcut-o, aflându-se alături de copiii din localitatea componentă Slatinița la serbarea de sfârșit de an școlar a acestora, copii pe care i-au ajutat cu materiale necesare în procesul de învățământ.

Felicit întreaga organizație de tineret TSD, pentru cum s-a mobilizat și de această dată și vreau să le mulțumesc pentru că sunt alături de mine, pentru că își urmează idealurile și nu se dau bătuți niciodată atunci când întâlnesc obstacole!
Sărbători fericite, dragii mei !”, a scris viceprimarul pe pagina sa de Facebook.

Fotografia postată de Adrian Solcan.
Fotografia postată de Adrian Solcan.
Fotografia postată de Adrian Solcan.

Imagine: pagină Facebook Adrian Solcan.